Opleiding jurylid niveau 1 – 12.03.2016 – Brasschaat
May 25, 2024 at 2:26 pm

Opleiding jurylid niveau 1 – 12.03.2016 – Brasschaat

Vanaf 2014 biedt de Vlaamse Atletiekliga samen met de Vlaamse Commissie voor Juryleden een opleiding aan voor juryleden die éénvormig verloopt in alle provincies. Vermits alle clubs verplicht zijn om een aantal juryleden te leveren, is ook KAPE steeds op zoek naar uitbreiding van haar jurycorps. De opleiding in de provincie Antwerpen is voorzien op zaterdag 12 maart in Brasschaat.

PK Estafetten - 30.08.2015 - Danny Gielen (4)De opleiding bestaat telkens uit 3 uur theorie en 3 uur praktijk, gevolgd door een korte schriftelijke evaluatie. Nadien loopt de cursist stage tijdens 3 wedstrijden en treedt daarbij
éénmaal op bij het lopen, éénmaal bij het werpen en éénmaal bij het springen. Op die manier wordt het nieuwe jurylid optimaal klaargestoomd om als een waardevol jurylid bij wedstrijden op te treden. Na het succesvol doorlopen van deze opleiding ontvangt het nieuwe jurylid een bestendige gratis toegangskaart, een jurybadge en een reglementenboekje.

De eerstvolgende opleiding in de provincie Antwerpen gaat door op zaterdag 12 maart vanaf 9 uur in de kantine van ACBR in het Louis De Winterstadion (gemeentepark) te Brasschaat. Twee leden van KAPE nemen deel aan deze opleiding.

 

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand