Opleidingen en bijscholingen voor trainers en trainers in spe.
May 25, 2024 at 1:21 am

Opleidingen en bijscholingen voor trainers en trainers in spe.

De VAL, maar vooral ook KAPE, hecht veel belang aan het opleidingsniveau van zijn trainers.

Misschien ben je al trainer of voel je het kriebelen om op korte, of op iets langere termijn, ook aan te slag te gaan om je atletiekknepen aan andere atleten over te brengen.  Daarom willen je hiermee laten weten  dat de VAL zeer geregeld opleidingen en bijscholingen organiseert zodat je uw atletiek trainerstalent nog wat kan bijschaven.

Bijscholingen zijn er van verschillend niveau en voor verschillende doelgroepen : jeugd, competitiegericht of voor recreanten, en voor diverse disciplines, ieder zijn aanleg en specialiteit.

Er zijn talrijke cursussen, maar niet altijd vanachter in je tuin. Opdat je uw ideale cursus qua inhoud en gunstige locatie niet zou missen dien je dus best zeer regelmatig de betrokken webpagina’s van de VAL te raadplegen. Ook op dit vlak werkt het Coronavirus wat tegen, maar misschien nu al inschrijven voor een cursus wat later in 2021 ?

Zie hier meer info over opleidingen en bijscholingen .

En dan nog dit, indien je een trainerscertificaat of -diploma hebt behaald dan wordt KAPE daar zo vrolijk van dat meestal ook het cursusgeld terugbetaald wordt (dat kan afgesproken worden).

0 likes Trainingen
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand