Prettige Feestdagen
May 25, 2024 at 1:37 pm

Prettige Feestdagen

De Raad van Bestuur van KAPE wenst alle atleten, trainers, medewerkers, bezoekers van deze website, én hun familie prettige feestdagen.

Niet vergeten dat er voor onze jongste atleten: kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen – behalve voor miniemen in de trainingsgroepen van Hubert en Paul – er geen training is van 23 december 2019 tot en met 3 januari 2020. Voor deze jongste categorieën is het dus een kleine 2 weekjes rust.

De enige en kleine uitzondering op deze algemene korte rustperiode voor de jongste atleten is dat, voor de benjamins, pupillen en miniemen die zich specifiek voorbereiden op het Provinciaal Kampioenschap veldopen te Essen op 12/01/2020, de looptraining op zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur wel blijft doorgaan.

Voor de oudere atleten lopen de trainingen gewoon door, maar op de feestdagen zelf (25/12 en 01/01) zijn er voor niemand trainingen.

Alles terug  volgens het normale trainingenschema vanaf 6 januari 2020. Het bovenstaande is geen wijziging, het is gewoon een herhaling van hetgeen reeds vermeld werd in het  Winter Trainingenschema .

0 likes Allerlei
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand