Provinciaal Kampioenschap Alle Categorieën – Kapellen – medewerkers gezocht !!!
July 20, 2024 at 4:43 am

Provinciaal Kampioenschap Alle Categorieën – Kapellen – medewerkers gezocht !!!

Op zondag 24 april organiseren wij in het gemeentepark één van de twee wedstrijddagen van het “Provinciaal Kampioenschap Alle Categorieën”. Dit is zowat het belangrijkste provinciale kampioenschap voor alle atleten vanaf cadet t.e.m. master. Voor de voorbereiding én de wedstrijd zelf, willen wij een oproep doen naar onze leden én hun ouders.


Deze organisatie vraagt heel wat helpende handen, zowel bij de voorbereiding als op de wedstrijddag zelf. Wij zouden dan ook een oproep willen doen naar de ouders van onze atleten, naar oudere atleten die zelf niet deelnemen aan het kampioenschap, zelfs naar onze miniemen … kortom naar iedereen die op zaterdag 23 april (voorbereiding en opstelling accommodatie) of op zondag 24 april (VM, NM of de hele dag) onze organisatie zou willen steunen.

Zaterdag is voorbehouden voor de opstelling en het klaarmaken van alle accommodaties (opbouw podium, klaarmaken werpstanden, plaatsen pistemateriaal, opbouw tenten, voorbereiding catering, e.d.). We starten hiermee om 15 uur en gaan door tot dit basiswerk klaar is.

Op zondag start het team al om 7 uur met de verdere afwerking en het finetunen van deze onderdelen, maar wordt meteen ook de start gegeven van de voorbereiding van de catering en de installatie van de elektronische tijdopneming. Vanaf 8.30 uur verwachten wij al de eerste bezoekers, die we graag op een afgewerkte piste zouden willen ontvangen.

De wedstrijd start om 10 uur ‘s morgens en alle kampioenen moeten zowat gehuldigd zijn rond 18 uur ‘s avonds. Tussen begin en einde hebben we nog nood aan medewerkers, zowel op het atletiekterrein (werptuigen aan- en afvoeren, scoreborden bedienen, rijven verspringbak, plaatsen horden, e.d.) als voor hulp bij de administratie (bemannen/bevrouwen kassa, hulp secretariaat, ronddragen documenten, e.d.).

Wil je jouw steentje bijdragen aan deze meeting, kan je hieronder al een online-seintje geven. Wij bieden de mogelijkheid om ofwel in de voormiddag, ofwel in de namiddag, ofwel de ganse dag één of andere taak uit te oefenen. Op basis van de beschikbaarheid van medewerkers, stellen wij dan de verschillende teams samen. Veel medewerkers betekent dat we veel kunnen afwisselen … dus hou je zeker niet in !

Iets voor jou … vul dan even onderstaand formuliertje in !!!

Im your woman

Im your man


MEDEWERKER P.K. A.C. – 24.04.2016


Error: Contact form not found.

0 likes KAPE-meetings - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand