Renée Eykens in team “Atletiek Vlaanderen” 2016
July 20, 2024 at 2:32 am

Renée Eykens in team “Atletiek Vlaanderen” 2016

Op de website van “Atletiek Vlaanderen” wordt de komst van vier nieuwkomers in het team 2016 aangekondigd … en eentje ervan is Renée Eykens. Ook Louise Carton, Simon Debognies en Nenah De Coninck debuteren in dit team.

Renée Eykens - Atletiek Vlaanderen Teamdag


Louise Carton domineerde het vorige winterseizoen met onder meer een zevende plaats op het E.K. veldlopen voor beloften in Samokov, eindwinst in de Cross Cup en de nationale veldlooptitel bij de seniores. Ze trok dat spraakmakende winterseizoen afgelopen zomer door met onder andere zilver op het E.K. 5000 m voor beloften in Tallinn.

Simon Debognies veroverde op het E.K. voor juniores in Eskilstuna zilver in de 5000 m. Nenah De Coninck kroonde zich tot Europees junioreskampioene in de 400 m horden. Dat deed ook Renée Eykens in datzelfde Eskilstuna in de 800 m.

Dankzij “Topsport Vlaanderen” brengt team “Atletiek Vlaanderen” de meest beloftevolle Vlaamse atleten van de leeftijden van 20 tot 25 jaar bijeen. “Atletiek Vlaanderen” wil hen in 2016 optimaal ondersteunen bij het uitvoeren van hun sportieve en medisch-wetenschappelijke programma’s, trainingen, stages, wedstrijden, …

Almensh Belete, Marjolein Lindemans, Philip Milanov en Stef Vanhaeren maken in 2016 niet langer deel uit van het team van “Atletiek Vlaanderen”.

Bron: Atletiek Vlaanderen.

0 likes Allerlei #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand