Sportlaureaten – 28.02.2014 – Stabroek
May 25, 2024 at 1:52 pm

Sportlaureaten – 28.02.2014 – Stabroek

Op vrijdag 28 februari werden in Stabroek de “Sportlaureaten” gehuldigd in zaal Moorland. Voor KAPE waren er enkel teams in de running: 4 x 800 m cadetten-jongens, 4 x 200 A.C. Heren en 4 x 400 m A.C. Heren. Maar voor onze club bleek er dit jaar een vreemde norm gehanteerd te worden. Enkel de atleten uit Stabroek kregen een medaille … zo’n beetje “eigen volk eerst”, wat nooit eerder in Stabroek het geval was.

Sportlaureaten0001

Van het team 4 x 800 m cadetten-jongens mochten enkel Vince De Rycke en Jordi Richter een medaille en geschenkje komen ophalen, voor de 4 x 200 m A.C. Heren en 4 x 400 m A.C. Heren werd enkel Tim Vanhaeren toegelaten op het podium. Enkel de inwoners van de gemeente Stabroek, dus. Alsof je een aflossing in je eentje kan winnen ?

Nu gaan van de “Kampioenenviering” in Stabroek wel eens meer je tenen krullen … het cafégehalte is er wel ontzettend sterk, het officiële gedeelte meestal behoorlijk zwak – maar deze radicale ommezwaai had men wel even vooraf mogen melden. Dan had onze club én haar atleten zich de moeite niet moeten getroosten om aanwezig te zijn. We zijn gewaarschuwd voor volgend jaar … dit is duidelijk een voorbeeld van de “kracht van verandering” !

 

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand