“Start 2 Run – Joggen voor Gevorderden” – 12.09.2017 – Kapellen
June 13, 2024 at 4:41 am

“Start 2 Run – Joggen voor Gevorderden” – 12.09.2017 – Kapellen

Een nieuwe reeks van “Start 2 Run – Joggen voor Gevorderden” – van 5 km naar 10 km – start op dinsdag 12 september op de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen onder leiding van lesgever Betty Fockenier. De inschrijvingen kunnen inmiddels gebeuren (online of via de Sportdienst).


Doel van het project “Joggen voor Gevorderden” – i.s.m. de Gemeentelijke Sportdienst Kapellen – is om iedereen na 10 weken zonder problemen 10 kilometer te laten joggen.


Praktisch

De officiële start wordt gegeven op dinsdag 12 september en het project loopt over 10 weken, telkens met begeleide trainingen op dinsdagavond vanaf 20.30 uur op de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen. Elke begeleide training duurt ongeveer 1 uur (info + training + stretching inbegrepen).

Volgende data (telkens dinsdag) staan we voor u klaar 12, 19 en 26 september , 3 – 10 – 17 – 24 en 31 oktober, 7 en 14 november 2017.

Naast de groepstraining op dinsdag dienen de deelnemers nog twee andere dagen in de week individueel of in groep het trainingsschema af te werken op eigen tempo. Doel is alvast om 3 dagen in de week aan het schema te werken. Na de laatste training wordt er een 10 km test afgenomen. Indien geslaagd – en wie zou hieraan nu twijfelen – ontvangen de deelnemers een “Start 2 Run”-diploma voor gevorderden en een medaille van de organisatoren.

Deze eindproef is gepland op dinsdag 21 november om 20.30 uur op de atletiekpiste te Kapellen.

De inschrijving kunnen gebeuren op de Gemeentelijke Sportdienst, Chr. Pallemansstraat, Kapellen (gemeentelijk zwembad) of ONLINE via onderstaand inschrijvingsformulier vanaf woensdag 16 augustus 2017.

De deelnemingsprijs bedraagt 30 € (sportverzekering inbegrepen) en kan betaald worden bij inschrijving op de Gemeentelijke Sportdienst of op de bankrekening van “Koninklijke Atletiekclub Kapellen” – IBAN-nummer : BE91-7755-9465-4376.

Leden van het KAPE Jogging Team Kapellen en Stabroek kunnen GRATIS deelnemen aan deze vervolgcursus.INSCHRIJVINGSFORMULIER

  Naam & Voornaam

  Mailadres

  Straat & Nummer

  Postnummer & Gemeente

  Geboortedatum (vorm JJJJ-MM-DD)

  Geboorteplaats

  Tel/GSM

  Geslacht MV

  Nationaliteit

  Herhaal de onderstaande code.

  captcha

  0 likes Allerlei # ,
  Share: / / /

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Zoeken
  Sponsors
  Blijf op de hoogte
  FitFree
  G-Atletiek bij KAPE
  G-Atletiek
  G-Atletiek bij KAPE
  Archief per maand