Trainingsfoto’s KAPE
April 14, 2024 at 8:15 am

Trainingsfoto’s KAPE

Met het oog op een fotowedstrijd heeft fotograaf Julien Messiaen onze club verzocht om foto’s van onze atleten te mogen maken op trainingen en wedstrijden. De eerste kiekjes werden genomen tijdens een hordentraining, maar alle disciplines komen aan bod. Voor deze foto’s wordt een afzonderlijk album aangemaakt.

De interesse van de fotografen voor onze club wordt steeds groter. Naast onze eigen huisfotografen, kregen we tijdens het “Provinciaal Kampioenschap Alle Categorieën” ook al het bezoek van drie fotografen van de Kapelse fotoclub DIKA. Hun foto’s kan je vinden in het foto-album van dit kampioenschap.

Het verzoek van Julien Messiaen is een meer langlopend project. Met het oog op een wedstrijd over sportfoto’s, zal hij – op geregelde tijdstippen – bij onze club opduiken, om foto’s te maken van alle disciplines, zowel tijdens trainingen als wedstrijden. Als tegenprestatie stelt hij een deel van zijn foto’s ter beschikking van de club. Hiervoor gaan we een apart foto-album aanleggen, dat steeds zal worden aangevuld indien er nieuwe reeksen foto’s van Julien verschijnen.

Deel 1 en 2 zit nu al in ons foto-album !


Training 28.04.2016 Horden (5)


Training 28.04.2016 Horden (4)

 [shashin type=”album” id=”273″ size=”small” crop=”n” columns=”1″ caption=”y” order=”date” position=”center”]

… meer foto’s van Julien Messiaen kan je in dit album vinden !

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand