Uitslag Provinciaal Kampioenschap Meerkampen te Herentals – 11 en 12 mei 2019
February 22, 2024 at 3:00 pm

Uitslag Provinciaal Kampioenschap Meerkampen te Herentals – 11 en 12 mei 2019

Caro Vander Avert en Brent Philips Provinciaal Kampioen Meerkamp en ook nog brons voor Jonas Vander Avert.

Terwijl onze jeugdatleten zich stilaan mogen gaan inschrijven voor hun meerkamp kampioenschap volgende maand in Duffel gaven de ‘oudere’ KAPE atleten vorig weekend te Herentals al meteen het goede voorbeeld.

Caro Vander Avert, vorig jaar provinciaal meerkamp kampioen bij de miniemen meisjes, verlengde nu meteen deze titel bij de cadetten meisjes met 3561 punten.

Brent Philips werd bij de scholieren jongens 5e in een sterk bezette Open PK meerkampen, met zelfs enkele buitenlandse atleten onder de deelnemers. Maar al de 10 proeven samengeteld was hij wel de beste van de provincie Antwerpen en mag hij zich dit jaar met 5782 punten dan ook Provinciaal kampioen 10-kamp bij de scholieren jongens noemen. Zijn totaal aantal punten is meteen ook een nieuw clubrecord op de 10-kamp voor scholieren (dat tot enkele jaren geleden voor de scholieren jongens een 9-kamp was).

Jonas Vander Avert had de pech dat het PK 10-kamp voor juniores heren dit jaar uitzonderlijk sterk bezet was. Hij behaalde 5868 punten. Dit hoog aantal punten volstaat menig jaar voor de provinciale titel, maar dit jaar was deze knappe prestatie goed voor brons.

0 likes Kampioenschappen , Kampioenschappen - archief # ,
Share: / / /

One thought on “Uitslag Provinciaal Kampioenschap Meerkampen te Herentals – 11 en 12 mei 2019

  1. Anthonissen Hugo schreef:

    Beste .8-5-2019 was het interclub cad-scholieren waar is die uitslag gebleven.. Daar zijn prachtige prestaties geleverd maar niemand van de club weet het. Waar er geen belangrijke personen bij of móet het altijd over dezelfde gaan waar alles
    in veel kleuren wordt geschreven. Het is te belachelijk het wordt eentonig . Als het tóch niet kan heb ik liever geen nieuws ,waar is de tijd van vroeger dan wist iedereen.alles nu??????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand