Uitslag van Scholencross te Kapellen – 5 oktober 2019
April 22, 2024 at 4:28 pm

Uitslag van Scholencross te Kapellen – 5 oktober 2019

Hier vind je de volledig uitslag van de Scholencross van vorig weekend, die in samenwerking met de gemeentelijke sportdienst door KAPE werd georganiseerd.

Uitslag Scholencross 2019

Op deze 33e scholencross kwamen 379 leerlingen aan de start (kleuters en joggers NIET eens meegerekend). Dat is iets minder dan vorig jaar, maar dat was, door de toen zomerse temperatuur, dan ook de absolute recordeditie qua aantal deelnemers.

379 deelnemers is zeker nog ruim boven het algemeen gemiddelde van de voorbije jaren. Zodat ook dit jaar sommige categorieën zelfs in 3 reeksen diende te worden opgedeeld om te vermijden dat sommige leerlingen een al te benepen plaatsje aan de start zouden krijgen.

Zoals steeds was een afvaardiging met de burgemeester en schepenen paraat om de medailles uit te reiken. Ook onze catering had de handen vol om de dorstige toeschouwers te laven.

Maar alhoewel het om een scholenwedstrijd ging moeten we toch toegeven dat ook wij fier zijn dat opvallend veel KAPE-atleten voor hun school een podiumplaats konden bemachtigen.

Nieuw en toch niet nieuw, want terug van weggeweest, werd de scholencross 2019 afgesloten met een Jogging voor jong en oud.

(Hieronder komen binnenkort ook nog enkele podiumfoto’s)

0 likes Scholencross
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand