Verdere afgelastingen zomermeetings 2020
July 20, 2024 at 3:12 am

Verdere afgelastingen zomermeetings 2020

Vanaf 1 augustus 2020 mogen er opnieuw meetings plaatsvinden

MAAR

Er zijn dan nog een heleboel beperkingen en anti-coronamaatregelen van kracht zodat mogen organiseren nog niet betekent dat men ook kan organiseren. Bovendien zijn sommige meetings ook met elkaar verbonden of zijn het co-organisaties, zodat het noodgedwongen afhaken van de ene organisator ook gevolgen heeft voor de andere organisator(s).

Al deze factoren hebben tot gevolg dat KAPE, met veel spijt, niet anders kan dat haar resterende zomermeetings 2020 afgelasten :

  • Op 23 augustus 2020 gaat het PK estafetten niet door. Dit is een algemene afgelasting, de PK’s Estafetten van de andere provincies gaan ook niet door.
  • In navolging van de andere AAS-Criterium meetings, en ook omdat we niet kunnen voldoen aan al de regels en beperkingen, kunnen wij niet anders dan ook onze AAS-meetings van 5 en 26 september 2020 afgelasten. Er is dus dit jaar geen AAS-Criterium, maar volgend jaar beginnen we er met volle moed opnieuw aan.

Mogelijk zijn de regels in september soepeler, maar van de VAL diende de clubs NU te oordelen en aan de momenteel geldende anti-coronaregels in verband met atletiekwedstrijden kunnen wij, en nog meerdere andere clubs, onmogelijk aan voldoen. KAPE is dus lang niet de enige club die haar resterende meetings 2020 noodgedwongen annuleert.

Blijven er na 1 augustus nog atletiekmeetings over ? Jawel, maar niet zo heel veel meer. De VAL zal daarom wellicht begin juli een nieuwe (dunne) outdoor kalender 2020 publiceren.

We begrijpen dat dit ontgoochelend nieuws is, maar het kan helaas niet anders. We nemen wraak op het corona-virus door des te harder te trainen voor wat er nog komt.

 

 

 

0 likes Allerlei
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand