“Week van de vrijwilliger” – 28.02.2015 t.e.m. 08.03.2015 – BEDANKT !!!
May 25, 2024 at 8:06 pm

“Week van de vrijwilliger” – 28.02.2015 t.e.m. 08.03.2015 – BEDANKT !!!

Vrijwilligers vormen de drijvende kracht achter vele sportclubs, ook achter onze club. Tijdens de “Week van de Vrijwilliger” willen wij dan ook even hun gemotiveerde inzet en hun engagement voor de club in de kijker zetten. Onze vrijwilligers zijn onmisbaar … en dat mag iedereen hen deze week (maar ook alle andere weken) wel eens laten weten. Bedankt aan alle vrijwilligers die zich – vóór en achter de schermen – inzetten om onze atleten en joggers kwalitatief te laten sporten in een leuke club !
weekvandevrijwilliger_dig


En nu we het toch over onze “vrijwilligers” hebben … in het zomerseizoen 2015 heeft KAPE weer een flink aantal organisaties naar onze atletiekpiste in het Kapelse gemeentepark kunnen halen, met de “Beker van Vlaanderen Cadetten- en Scholieren-Meisjes” als absolute uitschieter. Het spreekt vanzelf dat we – om al deze organisaties van een leien dakje te laten verlopen – een fkink aantal medewerkers nodig zullen hebben … en daar wringt het schoentje binnen onze club al een tijdje.

Wat zoeken wij :

– medewerkers voor de opbouw, inrichting en opruiming van de piste en alle bijhorende accommodatie (meestal vroeg op de dag van de wedstrijden zelf én nà de wedstrijden).
– medewerkers voor de meeting op administratief vlak (secretariaat, estafettediensten, hulp bij inschrijvingen, enz.).
– en vooral … medewerkers op en rond het terrein tijdens de wedstrijden (materialen plaatsen en opruimen, hulp bij juryleden, enz.).

We rekenen dan ook op al onze atleten (zeker voor “… een avondje Funatletiek” bvb.), maar ook op onze joggers, ouders en sympathisanten om zich aan te melden als “helpende hand”. Heb je interesse om toe te treden – op eenmalige of permanente basis – tot onze (té kleine) groep “vrijwilligers”, geef dan een seintje via mail naar kape@val.be. Want in 2015 moet KAPE – met jouw hulp – ook als organisator hoge toppen scheren !

Met voldoende kandidaten hopen wij deze taken netjes te kunnen verdelen in een soort beurtrol, zodat je niet de ganse meeting in touw moet zijn, maar ook nog een beetje kan genieten van de wedstrijden en de prestaties van onze eigen KAPE-atleten.

 

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand