Winnaars “KAPE Jogging Trofee 2010”
April 17, 2024 at 10:19 pm

Winnaars “KAPE Jogging Trofee 2010”

Eind oktober werd de rekening gemaakt van de KAPE Jogging Trofee 2010. Alle atleten en joggers die aan de minimumvoorwaarden voldaan hebben, ontvingen een prijs (een aankoopbon bij clubsponsor Shop2Run).

Ook voor het voorbije jogseizoen hebben we even een statistiekje opgemaakt (met dank aan Hermine en Lucien) van de jogactiviteiten binnen onze club. In totaal hebben 146 joggers aan minstens 1 wedstrijd deelgenomen, wat in totaal 555 deelnames opleverde. De eigen KAPE-jogging (78 deelnemers) en de Kermisloop in Putte (63 deelnemers) overvleugelden dit jaar voor het eerst de sterkst bezette wedstrijd van de voorbije jaren : de Antwerp 10 Miles (49 deelnemers).

Voor de KAPE JOGGING TROFEE 2010 vielen 23 KAPE-joggers – die aan de minimale vereiste (deelname aan 7 joggings of stratenlopen) hadden voldaan – in de prijzen : Martine Bastiaenssens, Margot Bogers, Jos Bosschaerts, Hermine De Kimpe, Veerle Feyaerts, Jorge Figueroa, Rudy Haesendonckx, Catherine Heydt, Liesbeth Koch, Gert Konings, Veerle Lambrechts, Carina Michiels, Louis Milbau, Patrick Nelen, Wendy Peeters, Estrella Peleman, Lucien Poppe, Chris Povré, Ilse Sambaer, Yves Van Cleef, Bernard Vandenbroucke, Tinneken Van Hecke en Pierre Wouters.

Voor al onze liefhebbers van joggings en stratenlopen lijkt ons deze “KAPE JOGGING TROFEE” een extra stimulans om een tandje bij te steken !  Het nieuwe seizoen is ondertussen al van start gegaan, de nieuwe telling voor de trofee 2011 is dan ook al begonnen !

0 likes Allerlei , Joggings - archief
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand