Woensdag 15 januari 2020 – INFO-AVOND !
May 25, 2024 at 2:49 am

Woensdag 15 januari 2020 – INFO-AVOND !

Deze info-avond is vooral bedoeld voor ouders van de nieuwe leden, maar kan ook interessant zijn voor andere ouders en/of atleten en deze zijn dus ook meer dan welkom. 

Wanneer : Woensdag 15 januari 2020, van 18.00 uur tot 18.45 uur of van 19.00 uur tot 19.45 uur (ongeveer).

Waar : in de kleedkamer aan de piste.

Ja maar dan is het toch Nieuwjaarsreceptie ? Dat is helemaal juist, maar we maken van de gelegenheid gebruik om aan diegenen die dat wensen ook wat meer info te geven.

De atletieksport is met zijn vele disciplines, diverse trainingen, soorten wedstrijden, vele categorieën en verschillen tussen het indoor en het outdoor seizoen een sport waar meer komt bij kijken dan op het eerste zicht lijkt. We vermoeden daarom dat er op dit moment wellicht ouders en atleten rondlopen met vraagtekens over de werking van onze club en de atletieksport in het algemeen.

Daarom organiseert het clubbestuur deze info-avond en dit in 2 sessies. Men kan dus terwijl de atleten of atleetjes hun training afwerken kiezen de uitleg te volgen ofwel vanaf 18.00 uur tot 18.45 uur ofwel van 19.00 uur tot 19.45 uur (ongeveer). Er zal een korte toelichting gegeven over de werking van onze club, over de winter- en zomerprogramma’s, kledij, communicatie, enz…of welke vragen er ook zijn. En er wordt voor gezorgd dat je hierdoor uw drankje niet mist !

0 likes Allerlei
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand