Zaterdag 1 juni – 4e meeting van het AAS-Criterium 2019 te Essen
April 17, 2024 at 8:55 pm

Zaterdag 1 juni – 4e meeting van het AAS-Criterium 2019 te Essen

De meetings van het AAS-criterium voor benjamins, pupillen, miniemen en cadetten volgen elkaar nu snel op, en we schuiven ook stilaan meer op naar het Noorden, met nu zaterdag 1 juni 2019 de 4e meeting van dit Criterium. Deze meeting begint om 13.00 uur, maar wie wil meedoen aan de estafetten dient zeker heel goed op tijd te komen want de trainers kunnen niet wachten tot het allerlaatste moment om de ploegen op te stellen.

Locatie : Sportpark Hemelrijk,  Moerkantsebaan 52, 2910 Essen

Aanvang meeting : 13.00 uur

Programma :

Op de afbeelding klikken voor een groter beeld !

In het hier bijgevoegde programma staat spijtig genoeg 1 foutje, miniemen meisjes lopen tijdens deze meeting geen 1000 m maar hebben in ruil wel speer. Alle overige vermelde disciplines zijn wel juist vermeld.

Hier vind je het uurrooster van deze meeting, zodat je nu al vooraf de volgorde van uw disciplines kan raadplegen. De tussenstand na meeting 3 te Brasschaat is spijtig genoeg blijkbaar nog niet beschikbaar, maar dat mag onze KAPE-atleten niet ontmoedigen om ook weer te Essen dikke punten voor hun klassement trachten te behalen.

0 likes AAS-Criterium
Share: / / /

2 thoughts on “Zaterdag 1 juni – 4e meeting van het AAS-Criterium 2019 te Essen

  1. Hubert schreef:

    Programma is niet het juiste, zie site van ESAK

  2. André Gorts schreef:

    Hallo Hubert,

    Ik begrijp je opmerking niet. Deze meeting was al gisteren, en alle proeven zijn verlopen zoals op het bijgevoegde groene kaartje is vermeld. Met slechts 1 verschil, namelijk miniemen meisjes hebben geen 1000 m gelopen maar in plaats was er wel speer. Maar deze wijziging staat reeds aangekondigd in de tekst van dit bericht.

    groeten, André

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand