Zaterdag 7 september 2019 A.A.S.-meeting te Kapellen
April 22, 2024 at 3:01 pm

Zaterdag 7 september 2019 A.A.S.-meeting te Kapellen

Binnen enkele dagen is het zover, dan trekt op zaterdag 7 september het A.A.S.-Criterium 2019 voor Benjamins, Pupillen, Miniemen en Cadetten zich terug opgang en  dan nog wel op onze eigen thuisbasis.

Locatie : Gemeentepark Beaulieu, Bergstraat, 2950 Kapellen

Deze meeting begint om 13.00 uur.

Indien je wil meedoen aan de estafetten dat is het belangrijk van goed op tijd te komen, want er kan door de trainers niet gewacht worden tot het allerlaatste moment om de ploegen op te stellen. Deze estafetten zijn trouwens mogelijk doorslaggevend voor het clubklassement.

Programma :

(Op de afbeelding klikken voor een groter beeld)

Het Uurrooster van deze meeting vind je HIER .

Hou er rekening mee dat voor sommige proeven dit al de AAS-meeting van de laatste kans is om voor die proef je AAS-puntenaantal 2019 nog op te krikken. We hopen dan ook op een hoge opkomst van in eerste instantie onze eigen KAPE-atleten, want nog dichter bij huis kan niet. Maar natuurlijk hopen we dat ook de atleten van de andere clubs talrijk meedoen en we heten ze in ieder geval hartelijk welkom op deze AAS-meeting.

Hier vind je dan ook nog eens de huidige AAS Criterium 2019 – Tussenstand na AAS meeting 6 . Zoals je kan merken hebben onze KAPE atleten sterke posities te verdedigen. Ook atleten die toevallig niet meer in aanmerking komen voor het eindklassement, of van niet-AASclubs, mogen uiteraard allemaal nog wel meedoen aan deze meeting.

We willen ook nog even herhalen dat om in aanmerking te komen voor het eindklassement men aan minstens 5 van 9 AAS-meetings (en ook op 1 na aan alle proeven van je categorie) dient te hebben deelgenomen, sommigen voldoen hier nu al aan, maar nog niet iedereen.

We wensen alle atleten, juryleden, medewerkers en supporters alvast veel plezier op onze AAS-meeting !

Na deze meeting te Kapellen, resten enkel nog op zondag 15/09/2019 AAS-meeting-8 in het Kielpark (BVAC) en op zaterdag 28/09/2019 de AAS-Finale te Aartselaar (AVKA).

0 likes AAS-Criterium
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand