Zaterdag 8 september 2018 A.A.S.-meeting te Kapellen
June 25, 2024 at 1:21 am

Zaterdag 8 september 2018 A.A.S.-meeting te Kapellen

En hier nu de AAS Criterium 2018 – Tussenstand na AAS meeting 6 !  (op klikken en scrollen)

Al wie zijn naam terugvindt in deze lijsten komt nog in aanmerking voor het eindklassement en bijhorende trofee van het AAS-Criterium 2018, al dienen sommigen daarvoor nog wel aan 1,2 of 3 van de resterende AAS-meetings en/of bepaalde disciplines deel te nemen.  Wie niet meer in aanmerking komt voor het eindklassement mag natuurlijk nog wel deelnemen aan deze meetings. Ook atleten van clubs buiten het AAS -Criterium zijn hartelijk welkom. 

Het A.A.S.-Criterium 2018 is in zijn beslissende fase gekomen met op zaterdag 8 september 2018 de 7e AAS-meeting op ons thuisterrein te Kapellen.

Locatie : Gemeentepark Beaulieu, Bergstraat, 2950 Kapellen

Deze meeting begint om 13.00 uur. Indien je wil meedoen aan de aflossingen dat is het belangrijk van goed op tijd te komen, want er kan uiteraard niet gewacht worden tot het allerlaatste moment om de ploegen op te stellen. Deze estafetten zijn trouwens mogelijk doorslaggevend voor het clubklassement.

Programma :

(Op de afbeelding klikken voor een groter beeld)

Het Uurrooster van deze meeting vind je HIER .

Hou er rekening mee dat niet voor alle, maar toch voor meerdere proeven dit reeds de AAS-meeting van de laatste kans is om voor deze proef of proeven dit jaar je AAS-puntenaantal nog op te krikken. We hopen dan ook op een hoge opkomst van onze KAPE-atleten voor deze meeting in onze spreekwoordelijke achtertuin.

Hier vind je de uitslag van de vorige AASmeeting2018-6 te Boechout  en de AAS Criterium 2018 – Tussenstand na AAS meeting 6 .

Na deze meeting te Kapellen, resten enkel nog op zondag 16/09/2018 AAS-meeting-8 in het Kielpark (BVAC) en op zaterdag 22/09/2018 de AAS-Finale te Brasschaat (ACBR).

0 likes A.A.S.-criterium - archief , AAS-Criterium # , , ,
Share: / / /

One thought on “Zaterdag 8 september 2018 A.A.S.-meeting te Kapellen

  1. smet schreef:

    Hallo ,
    Hier laat ik u weten dat de AAS Meeting 8 niet op zaterdag 15 september is , maar wel op zondag 16 september !!
    Vriendelijke groeten,
    Webmaster BVAC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand