Zaterdag 9 juni 2018 meeting A.A.S.-Criterium te Essen
February 22, 2024 at 2:37 pm

Zaterdag 9 juni 2018 meeting A.A.S.-Criterium te Essen

Voor de ondertussen reeds 4e meeting van het A.A.S.-Criterium gaan we op zaterdag 9 juni 2018 richting noordwaarts namelijk naar Essen. Deze meeting voor benjamins, pupillen, miniemen en cadetten begint om 13.00 uur. Wie aan de estafetten wil meedoen dient goed op tijd te komen want er kan natuurlijk niet gewacht worden tot de allerlaatste minuut om de ploegen op te stellen.

Locatie en programma :

Op deze afbeelding klikken voor een groter beeld.

Hier vind je het Uurrooster .

De uitslag van de A.A.S.-meeting-3 te Brasschaat vind je hier : AASmeeting26032018_Brasschaat

Wellicht zaten velen reeds in spanning te wachten op de Nieuwe tussenstand AAS-criterium na 3 wedstrijden . Zoals je kan merken is KAPE ondertussen opgerukt naar de 2e plaats in het Algemeen Clubklassement, maar zowel de achterstand op de 1e plaats als de voorsprong op de 3e plaats is nog heel nipt. Daar gaan we in Essen iets aan doen.

Om in de eindstand van het A.A.S.-Criterium op genomen te worden dien je dit jaar aan minstens 5 van de 9 meetings deel te nemen. Voor wie toevallig nog aan geen enkele van de A.A.S.-meeting heeft kunnen deelnemen is het dus nog niet te laat maar nu mag er eigenlijk niet meer getreuzeld worden. De hierna volgende A.A.S-meeting na deze te Essen is trouwens een thuismatch op zaterdag 14 juli 2018 te Kapellen

Meer info over het A.A.S.-Criterium en een overzicht van de datums van de A.A.S.-meetings 2018 kan je bekomen via deze deze link of in het menu onder wedstrijden.      

0 likes A.A.S.-criterium - archief , AAS-Criterium
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand