Zomerkalender 2019 voor KAPE atleten
April 22, 2024 at 4:50 pm

Zomerkalender 2019 voor KAPE atleten

Het winterseizoen loopt alweer op zijn laatste pootjes. Onder het veldoopseizoen 2018-2019 is ondertussen zelfs al een dikke streep getrokken en volgende week wordt  meteen ook de laatste indoorwedstrijd van dit seizoen afgewerkt.

Dus is het stilaan tijd om vooruit te blikken naar het zomerseizoen 2019. Het winterseizoen is vooral een periode om goed te trainen en af en toe een wedstrijdje mee te pikken. Maar tijdens het zomerseizoen dient er vooral geoogst te worden van al deze noeste winterse trainingsijver en rekenen we er op dat al onze atleten aan de voornaamste wedstrijden deelnemen.

We hebben dan ook, voor zover de data ons reeds gekend zijn, al de meetings van 2019 en andere clubactiviteiten, althans deze die voor de KAPE-atleet belangrijk zijn, op een rijtje gezet. Al de categorieën samen is de lijst lang, maar per categorie is het echt niet overdreven. Je kan in ieder geval al beginnen met je agenda in te vullen.

De KAPE Zomerkalender 2019 vind je hier, maar is ook deze zomer ook permanent te raadplegen in het hoofdmenu onder wedstrijden/KAPE zomerkalender 2019.

Gezien we op dit moment nog niet over de officiële VAL Zomerkalender 2019 beschikken zijn enkele kleine wijzigingen aan dit overzicht nog wel mogelijk.

0 likes Kalender
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand