Zomerkamp Funatletiek (2) – 07.07.2014 t.e.m. 11.07.2014 – Kapellen
June 25, 2024 at 1:44 am

Zomerkamp Funatletiek (2) – 07.07.2014 t.e.m. 11.07.2014 – Kapellen

Na ons eerste zomerkamp “Funatletiek”, startten we op maandag 7 juli met zomerkamp nummer twee t.e.m. vrijdag 11 juli. De deelnemers aan deze tweede week hadden heel wat minder geluk met het “zomerweer”. Twee volle dagen moesten ze uitwijken naar indooraccommodaties en de andere dagen bleef het zonnetje netjes verborgen achter de wolken. Maar “fun” hadden ze toch !

Lotte_3

De  weersvoorspellingen voor deze tweede kampweek beloofden al niet veel goeds. Terwijl hun voorgangers van week 1 de hele tijd in het zonnetje en bij aangename temperaturen in het gemeentepark konden rondhossen, werd het voor de 24 deelnemers van week 2 telkens angstig uitkijken naar wat boven hun hoofd hing. En dat was allesbehalve rooskleurig. Op dinsdag en woensdag bleef het de hele dag druppels tellen … maar daar hadden we gelukkig een alternatief voor. Er werd uitgeweken naar de sporthal KTA en de sporthal centrum om het sport- en spelprogramma af te werken.

Maar het grondig uitgewerkt programma voor deze week, moest nu wel – met enige improvisatie – door de monitoren Annelies, Liesse en Lotte aangepast worden aan de nieuwe locaties. Hun fantasie en kennis was echter ruim voldoende om de deelnemers ook in deze indoorfaciliteiten een gevarieerd en aangenaam kamp te bezorgen. Alleen de buitenlucht moesten ze even missen … daar konden zelfs onze monitoren nu écht niets aan veranderen. Donderdag stond wel het voorziene uurtje zwemmen op het programma … en dat was zowat het signaal om terug de buitenlucht op te zoeken.

De zon ontbrak nog steeds, maar op vrijdag konden de proefjes voor het speciale “diploma” van deze sportweek toch op de atletiekpiste in het gemeentepark worden afgelegd. Dat was alvast een meevaller … en met de diploma-uitreiking kon dit “natte” zomerkamp “Funatletiek” toch nog een “normaal” einde beleven.

Ons verzoek om tegen volgend jaar de atletiekpiste van een openschuifbaar dak te voorzien, is inmiddels de deur uit. Wat op Wimbledon of in de Amsterdam Arena kan, moet ook in het gemeentepark van Kapellen kunnen … dachten we zo ! Vóór je inschrijft voor het zomerkamp “Funatletiek” van volgend jaar – want ja, ook dan zijn wij er weer bij – even checken of dit dak al voltooid is !

Logo Sportdienst

i.s.m. de Sportdienst Kapellen.

Lotte_1

Lotte_2

Lotte_4

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand