Zondag 12 mei 2019 – Tweede meeting A.A.S.-Criterium 2019 te Boechout.
April 17, 2024 at 10:23 pm

Zondag 12 mei 2019 – Tweede meeting A.A.S.-Criterium 2019 te Boechout.

Voor benjamins,  pupillen, miniemen en cadetten hebben we nu zondag 12 mei 2019 te Boechout de tweede meeting van het A.A.S.-Criterium 2019.  Bijna al onze KAPE-atleten hebben een zeer goede start genomen tijdens de eerste meeting het A.A.S.-Criterium te Aartselaar. Maar ook de atleten die aan de eerste meeting toevallig niet konden deelnemen hebben nog alle kansen als ze nu wel deelnemen te Boechout.  We hopen dan ook op een zeer ruime deelname van onze KAPE-atleten.

Locatie :   Sportcentrum Sneppenbos, Vremdesesteenweg 224, 2530 Boechout (Vremde).

Aanvang meeting : 13.00 uur

Programma :

Op de afbeelding klikken voor een groter beeld !

Hier vind je het Uurrooster van deze meeting, zodat je nu al vooraf de volgorde van uw disciplines kan raadplegen.

En hier kan je de Tussenstand na AAS meeting 1 bekijken.  Meer info over het AAS-Criterium kan je altijd vinden in het menu van deze website onder ‘wedstrijden/AAS-Criterium 2019’. 

Om op het einde van het seizoen in aanmerking te komen voor het eindklassement van dit AAS-Criterium (en bijhorende trofee) dien je aan minstens 5 van de 9 meetings dient deel te nemen. Dat is dus eigenlijk niet zo moeilijk. Er is echter nog een 2e voorwaarde, maar wel een voorwaarde die normaal gezien na (minstens) 5 deelnames bijna steeds automatisch in orde komt. Namelijk de atleet dient ook aan elke proef van zijn categorie minstens 1 keer deel te nemen, op 1 proef na.  Of met andere woorden, je bent per meeting niet verplicht om aan al disciplines die op het programma staan deel te nemen, maar je dient wel een beetje in het oog te houden dat je geen disciplines systematisch ontwijkt.

De 3e meeting van dit A.A.S.-Criterium 2019 is op zaterdag 25 mei 2019 te Brasschaat.

0 likes AAS-Criterium
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand