Zwarte Pietentraining – 04.12.2009 – KTA Kapellen
May 25, 2024 at 2:55 pm

Zwarte Pietentraining – 04.12.2009 – KTA Kapellen

Onze club kreeg op vrijdag 4 december “hoog bezoek”. Bij de start van de training in het KTA doken plots enkele verloren gelopen “Zwarte Pieten” de zaal binnen. Zij wilden wel eens kennis komen maken met de atletiek én met onze club …  en dan vooral met de jongste leden ervan : benjamins, pupillen en miniemen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZonder echter de “harde” training te verstoren, natuurlijk … want al meteen bij de muzikale opwarming viel op dat ook de “Zwarte Pieten” over een schitterende conditie beschikten. Onze youngsters konden niet anders dan zich ook van hun meest actieve kant laten zien. Wat wil je … in zo’n gezelschap !

Maar daar stopte het verhaal nog niet : met een  hindernissenbaan (voor de gelegenheid omgedoopt tot “Pietenparcours”) en een zoektocht naar letterkoekjes (verstopt onder “Pietenkegels”) was er nog meer werk aan de winkel voor onze jonge atleten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn als beloning voor al dat zweten, vlogen – op het einde van de training – de koekjes en snoepjes duchtig in het rond bij de cooling-down. Een greep in de snoepbokaal tenslotte mocht niet ontbreken. Trainen met een knipoog … met dank aan de “Zwarte Pieten” die even de weg kwijt waren !

Hugo De Hoon

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand