Zwarte Pietentraining – 06.12.2013 – KTA Kapellen
December 5, 2023 at 3:12 am

Zwarte Pietentraining – 06.12.2013 – KTA Kapellen

Op vrijdag 6 december zakten de Zwarte Pieten met hun speciale “Zwarte Pietenmobiel” af naar de sporthal van het KTA in Kapellen. Een heel parcours was uitgezet voor onze jonge atleten om hun kunstjes te tonen aan de afgezanten van de Sint. Als beloning vlogen de “lettertjes” letterlijk in het rond.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Al onze benjamins, pupillen en miniemen mochten op vrijdag de warme sporthal opzoeken i.p.v. het ijskoude gemeentepark voor een enigszins afwijkende training. Een hindernissenparcours, wat quizvraagjes over hun “baas”, touwtrekken per ploeg, een liedje zingen, letters zoeken … je noemt het maar en het gebeurde onder leiding van die twee donkere types. Enige gelijkenis met bestaande personen was volledig uit den boze … al werd er flink naast gegokt door onze atleten toen ze meenden Bo en Liesse te herkennen in deze knap verklede knechten van Sinterklaas. Volledig fout !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maar dat kon de pret niet drukken voor de 60 jonge atleetjes die het KTA onveilig maakten. Jammer alleen dat trainer Eddy een flink pak van de koekjes zelf opsmikkelde tijdens het slotspel. Zo vielen er minder te verdelen onder onze jonge trainingsbeestjes. Foei … volgend jaar IN de zak !

Meer foto’s hier …

[shashin type=”album” id=”148″ size=”small” crop=”n” columns=”1″ caption=”y” order=”date” position=”center”]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

0 likes Allerlei , Artikels # ,
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand