1/2 Marathon Gent – 26.09.2010 – Gent
November 28, 2021 at 7:55 am

1/2 Marathon Gent – 26.09.2010 – Gent

Wat vaders lijden kunnen … Op zondag 26 september werd er niet alleen in Antwerpen in de Seefhoek gelopen, maar ook in Gent en wel door de Marathonman, die er zijn zoveelste marathon van het jaar liep. Stefaan Engels zit nu aan 238 marathons en heeft al zo’n 11.561 kilometers gelopen. Ja, daar kan je wel een beetje stil van worden. Hij zou er in zijn Gent uiteindelijk slechts 3 uur 23 minuten overdoen (eat your heart out, Yves !).


Als kersverse studenten-papa’s werden we door de respectievelijke dochters een beetje verplicht hier aan mee te doen en als we er dan toch waren mochten we tevens hun kot wat mee inrichten, kuisen, boodschappen afleveren, enz. Om 7 uur zondag opstaan, de hel is er niks tegen ! We hadden gehoopt dat we met deze loop de binnenstad wat beter zouden leren kennen, maar daar moeten we nog eens voor terugkomen, want deze loop liep achter de Watersportbaan door naar een mooi natuurgebied en dikwijls schitterend langs het water. Door de regen waren verschillende paden onder water gelopen en leek het soms meer een cross dan een gewone loop. De twee papa’s adopteerden de derde KAPE-loopster (met onleesbare naam volgens de uitslag, maar dat zal wel van de stress aan de inschrijvingstafel gelegen hebben) Estrella als interim-dochter en bleven braafjes tot (bijna) aan het einde bij haar. Van de 876 deelnemers op de halve kwamen we met volgende tijden over de meet in de Topsporthal van Gent. Ja, ook wij nederige joggertjes mochten voor éénmaal de blauwe piste op !
Halve Marathon Gent 2010_1Resultaten

547  Chris Povré – 1.59.43
572  Jorge Figueroa – 2.00.33
586  Estrella Peleman – 2.00.59

Met in totaal 2.400 deelnemers over de verschillende wedstrijden, was dit alleszins en leuke en mooie loop. De organisatie kan nog wat bijgeschaafd worden, maar er was veel goede wil en we kregen ook een mooie goodybag mee naar huis. Nadat we de interim-dochter aan haar autootje afgezet hadden, begon dan voor de papa’s de volgende uitdaging.

Leve de zondag …

Chris Povré

0 likes Joggings - archief # ,
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand