1ste Biermarathon – 16.09.2012 – Vorselaar
May 25, 2024 at 1:31 pm

1ste Biermarathon – 16.09.2012 – Vorselaar

De eerste editie van de “Biermarathon” werd op zondag 16 september georganiseerd door de “Kasteellopers” uit Vorselaar. Naast het obligate water en banaan werd er aan elke drankenpost ook lekkere Westmalle trappist aangeboden.

Wij konden aan deze variatie van een marathon niet weerstaan, Lucien Poppe moest trouwens z’n laatste LSD-training van 35 km doen voor de marathon van Berlijn en die 7 km konden er wel bij. Met een paar haltes aan drankposten om van het lekkere gerstenat te snoepen heeft hij de 42 km op 3:50:43 afgerond.

Ikzelf had me ingeschreven voor de 28 km. Die heb ik rustig gelopen, met eveneens enkele langere stops om te degusteren. Na aankomst hoorde ik plots mijn naam afroepen. Grote vraagtekens … die ik wilde oplossen bij de speaker van dienst. Deze vriendelijke mijnheer feliciteerde me gelijk met mijn 3de plaats in de categorie van 50+ in een tijd van 2:59:03. Wat een verrassing, mijn dag kon niet meer stuk. En bovendien won ik nog een fles …Trappist.

Hermine De Kimpe

0 likes Joggings - archief # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand