29ste Molse Centrumloop – 27.08.2011 – Mol
July 24, 2024 at 6:37 am

29ste Molse Centrumloop – 27.08.2011 – Mol

Terwijl menig loper het over Turnhout had, ben ik in Mol geweest  … kwestie van de concurrentie te ontwijken en toch in de buurt te blijven.

In Mol was het ook braderij, dus was de start verlegd naar het centrum met veel sfeer en dito volk, om de twee passages van de lopers te zien. Deze Centrumloop is een loop bestaande uit twee rondjes voor 10 km en één voor de 5 km, deels door het centrum en deels door het park.

In de startbox werd gevreesd voor een overstroomd Netepad (een fietspad door dat park) en er doemden bij mij al beelden op van Kasterlee afgelopen jaar. Maar de vrees was ongegrond. Toch waren de restanten van de overstroming te merken, modder en groen dat was achtergebleven op de paden.

Toch wel een leuke loop, zonder de overrompeling van de grote massa. Een klein regenbuitje in de laatste kilometers kon mijn goed en ontspannen gevoel niet bederven en zeker niet nadat iedereen bij de aankomst een grote handdoek kreeg en nog een doos rijst. Ik zie nog altijd het verband niet  ? Maar ja, ik was te opgelucht over mijn tijd, ondanks de verzwakte week die hier aan voorafging. Met een tijd van 53’02” was ik zeer tevreden over mijn uitje.

Patrick Nelen

0 likes Joggings - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand