2de Kermisloop – 05.06.2011 – Stabroek
April 14, 2024 at 7:59 am

2de Kermisloop – 05.06.2011 – Stabroek

Naast deelnemers aan de hele en halve marathon van La Roche-en-Ardenne en de Brabantse Wal halve marathon, waren er op zondag 5 juni ook nog KAPE-joggers naar Stabroek afgezakt voor de 2de Kermisloop. Eerst met z”n drieën – Liesbeth Koch, Pierre Wouters en Louis Milbau – en aan de start kwam Nadine Vanpaeschen zich nog bij ons aansluiten. Ook KAPE-atlete Jolien Denis – normaal aan de slag bij de cadetten-meisjes – stond mee aan de start.

Er werd onderling afgesproken om per twee te lopen : Liesbeth en Pierre liepen bij de eersten en Nadine en Louis in de middenste gelederen. Er dienden 4 ronden van 2,5 km afgelegd te worden door de dorpskern van Stabroek, via een mooi en gezellig parcours. Alleen op het einde van elke ronde kreeg Nadine het een beetje lastig door die heerlijke geur van versgebakken smoutenbollen vanuit een kraam op de kermis.

Pierre stond ons op te wachten bij de eindstreep om ons te vertellen (wijs te maken) State health plans exchanges. dat Liesbeth eerste dame was en dat hij heel de wedstrijd haas was geweest voor haar. Maar in werkelijkheid was ze derde dame in 54″45″ en zag hij veel roder dan Liesbeth.

Deze Kermisloop is een echte aanrader : zeer goede kleedkamers en douches … en de drankbevoorrading onderweg was helemaal in orde.

Louis Milbau

Het podium van de 10 km bij de dames was behoorlijk KAPE-gekleurd : atlete Jolien Denis werd winnaar van deze wedstrijd en trapje 3 werd ingenomen door Liesbeth Koch van het KAPE Jogging Team.

Resultaten

10 km

Jolien Denis – 46″41
Liesbeth Koch – 54,45
Pierre Wouters – 54,48
Nadine Vanpaeschen – 1;05,00
Louis Milbau – 1;05,00

0 likes Joggings - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand