36ste Hob Nob stratencross – 26.08.2012 – Brasschaat
June 13, 2024 at 6:15 am

36ste Hob Nob stratencross – 26.08.2012 – Brasschaat

Niet iedereen was op zondag 26 augustus mee naar de Lesse, er was ook nog de HOB NOB, een jaarlijkse stratenloop in wijk Driehoek in Brasschaat. Chris Dielen en Louis Milbau gingen voor de 10 km en zagen ook Marc Tampère aan de start, want een 10 km-wedstrijd paste in zijn marathonschema voor Eindhoven.


De wedstrijd bestond uit 4 ronden.

Niettegenstaande het zwaar bewolkt was, hebben we tijdens het lopen maar 1 x 5 minuten regen gehad. Voor de rest was het een droge bedoening, want een bekertje of flesje water hebben we niet gehad. Wel een zakje bij de aankomst, maar ik ben benieuwd wat er in de zakjes zat voor de Kidsrun … in dat van mij zaten er o.a. 4 ballons, 1 kleurboek, snoep en kleurtjes ?

Louis Milbau

De exacte resultaten van onze deelnemers zullen we – helaas – nooit te weten komen. De organisatoren lieten ons het volgende weten: “Daar er van alles is misgelopen (technische problemen en problemen met signaalgever) is het dit jaar spijtig genoeg niet mogelijk gedetailleerde uitslagen te publiceren. Onze excuses hiervoor. “ Jammer, maar kan gebeuren !

0 likes Joggings - archief #
Share: / / /

5 thoughts on “36ste Hob Nob stratencross – 26.08.2012 – Brasschaat

 1. PHILIPPE schreef:

  Hob Nob is een jeugduis met zeer beperkt budget, alles wordt in banen geleid door vrijwilligers die er veel tijd in moeten steken om zulk event op poten te zetten. Ben verheugd om als oud lid te zien dat jongeren van nu de traditie in ere houden met deze reeds 36ste editie! En wat het zakje voor de kids inhield, waarschijnlijk de playboy en wat free beers:-)

 2. Chris Dielen schreef:

  Mijn tijd kan ik misschien van mijn GPS-horloge meegeven : 50 min. 29 sec. Het is dan misschien niet de officiële tijd, maar beter iets dan niets !

  Louis en Marc, misschien ook jullie GPS-horloge even raadplegen en hier verder aanvullen?

  Chris

 3. Marc schreef:

  Ik zat net onder de 40 min : 39.50

 4. Louis Milbau schreef:

  2 06;55 voor de 10km van Hob Nob

 5. Chris Dielen schreef:

  Louis,

  De typ-duivel heeft waarschijnlijk weer eens toegeslagen.
  Je tijd was waarschijnlijk 1u06.55 , want meer dan 2 uur lijkt me toch wat lang voor 10 km !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand