9de Kermisloop – 13.10.2014 – Putte-Kapellen
June 13, 2024 at 5:09 am

9de Kermisloop – 13.10.2014 – Putte-Kapellen

Lopersgroep Putte en de Putse middenstand haalden op kermismaandag 13 oktober weer zo’n 1400 deelnemers naar de 5 km en 10 km, een bende jong geweld naar de Kid’s Run én een massa toeschouwers naar de smalle straten van het parcours van hun 9de “Kermisloop”. Op diverse podia kwamen ook KAPE-atleten opduiken … en in het foto-album vonden we er nog een heel pak meer.

Met 2 x een Kid’s Run werd het programma geopend, 889 deelnemers kwamen aan de start van de 5 km en 522 deelnemers aan de 10 km. Maar deze charmante hand-in-hand aankomst van Jana Berben en Luna Vercuysse wilden we jullie – als eerste beeld van deze stratenloop in Putte – zeker niet  onthouden !

Kermisloop - Jana & Luna hand-in-hand

De 5 km bij de heren werd gewonnen door Wouter van der Mast, vóór Mockus Sarunas en Lex van den Wijngaert. Bij de vrouwen won Britt Heirman vóór Heleen Vermeulen en Elke Smeets. Nick van Peborg schreef voor de zesde keer de overwinning van de 10 km bij de heren op zijn naam vóór Jan Adriaensen en Manuel Debacker. De overwinning bij de vrouwen ging naar Britt van Thillo vóór Greet Verstappen en Jolien Denis. Op elke podium een KAPE-atleet dus !

Kermisloop - Lex Van den Wijngaert_5

Lex Van den Wijngaert 3de op de 5 km bij de heren …

Kermisloop - Heleen Vermeulen

… Heleen Vermeulen 2de op de 5 km bij de dames …

Kermisloop - Jan Adriaensen

… Jan Adriaensen 2de op de 10 km bij de heren …

Kermisloop - Jolien Denis

… en Jolien Denis 3de op de 10 km bij de dames !

kermisloopDe volledige uitslag van de 5 km en de 10 km kan je HIER vinden. En klik hieronder voor een selectie met KAPE-atleten en leden van ons KAPE Jogging Team. Mochten we je in de bijna 1000 foto’s van de organisatoren over het hoofd gezien hebben, geef ons dan een seintje. Dan krijg je onmiddellijk je rechtmatige afbeelding bij onze deelnemers aan deze 9de “Kermisloop”.

[shashin type=”album” id=”193″ size=”small” crop=”n” columns=”1″ caption=”y” order=”date” position=”center”]

0 likes Joggings - archief # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand