ACERTA Brussels Ekiden – 20.09.2008 – Brussel
June 13, 2024 at 3:41 am

ACERTA Brussels Ekiden – 20.09.2008 – Brussel

Het KAPE Jogging Team nam op zaterdag 20 september deel met 3 ploegen aan de aflossingsmarathon op de ‘Brussels Ekiden”.


In volgorde van aankomst werden volgende resultaten geboekt :

KAPE DUO : het team van ploegkapitein Chris Povré met Catherine Heydt – Chris Povré – Kris Geusens – Lucien Poppe – Estrella Peleman en Tinneken Van Hecke – 147ste in een tijd van 3.28’07”.

KAPE TERTIO : het team van ploegkapitein Hein Wiesman met Ilse Sambaer – Hein Wiesman – Rudi Haesendonckx – Marc Tampère – Mark Noppe en Veerle Lambrechts – 153ste in een tijd van 3.28’46”.

KAPE UNO : het team van ploegkapitein Yves Van Cleef met Wendy Peeters – Yves Van Cleef – Rudi Bentein – Nicolas Van Spilbeeck – Jos Bosschaerts en Margot Bogers – 293ste in een tijd van 3.46’01.

KAPE UNO was reeds vroeg uitgeschakeld in de interne race wegens de blessure van coach Yves die hen een onoverbrugbare achterstand van 5 minuten opleverde. KAPE TERTIO met coach Hein lag lang aan de leiding, maar de twee eindloopsters van KAPE DUO, Estrella en Tinneken konden een verschil van meer dan 6 minuten overbruggen.

Chris Povré

0 likes Joggings - archief # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand