Brechtse Stratenloop – 18.06.2010 – Brecht
April 17, 2024 at 9:46 pm

Brechtse Stratenloop – 18.06.2010 – Brecht

Vrijdagavond 18 juni reed een Grand Picasso gevuld met 5 KAPE-ërs richting Brecht voor de jaarlijkse stratenloop. Nadat Hermine bijna te voet moest gaan (kreeg haar autogordel niet om en daar zijn we streng op !), geraakten we op ons gemakske op de parking van de concurrentie. Ruim op tijd voor één keer … en dan toch maar zo lang mogelijk binnen blijven schuilen voor de frisse temperatuur. Ondertussen kwamen nog Marc en Rudi erbij en zagen we aan de start ook nog Tinneken met zus.


Het plan was (naar een idee van Pierre natuurlijk) het deze keer eens rustig aan te doen. Dat lukte wonderwel tot een meter of 50 en dan ging het duo Bernard en Lucien aan de haal. Even verder liepen Rudi, Pierre, Tinneken (en zus), Chris en nog iets verder volgden Marc en Hermine. Het gemis van juf Veerle werd algauw goedgemaakt door de plaatselijke Brechtse juf Evelien, die luid aangemoedigd werd door de plaatselijke bevolking en waar we een tijdje mee “socialise-ten” totdat Pierre (of was het Chris) genoeg hadden van het onderwijs en een tandje bijstaken.

Ondertussen was het prima loopweer geworden en kwam de laatste ronde in het zicht (waarbij we al door de eerste loper werden voorbijgelopen, slik). Het moment voor Pierre om een eindspurt in te zetten waarbij hij werkelijk niemand ontzag : noch Chris die hem amper kon volgen, sprong over een vallende loper zonder hem even te helpen (hij had zijn lesje wel geleerd nadat hij in Brussel Tinneken had geholpen en hiervoor geen woord van dank had gekregen) en tenslotte werden er ook 2 kleine lopertjes vakkundig naar de kant gedrumd en zo kon hij op een mooie tijd eindigen.

Nadat we ons opgefrist hadden zagen we dat Lucien en Bernard ondertussen ook aangekomen waren en konden we de andere KAPE-ërs zien finishen. Na een pintje en zonder gezichtsbedrog (er stond wel degelijk een lama in de wei, check- and double check !) kwamen we terug veilig aan in Kapellen.


Chris Povré


Resultaten

 

9,9 km
Bernard Vandenbroucke 41’33
Lucien Poppe 44’12
Pierre Wouters 45’39
Chris Povré 45’53
Rudy Haesendonckx 47’17
Peter Kempen 48’21
Tinneken Van Hecke 49’50
Marc Castelyns 52’53
Stefan Wezenbeek 54’35
Staf Willemsen 54’38
Hermine De Kimpe 56’43
0 likes Joggings - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand