Brugge Urban Trail – 20.10.2013 – Brugge
April 14, 2024 at 8:48 am

Brugge Urban Trail – 20.10.2013 – Brugge

Na Antwerpen was het de beurt aan Brugge om op zondag 20 oktober met een “Brugge Urban Trail” de onverwachte hoekjes van deze mooie stad te tonen. Door de stratenloop “Dwars door Brugge ” waren we al vertrouwd met enkele gekende en minder gekende delen van het toeristische Brugge. Maar de trail wist ons nog te verrassen … op sommige momenten was het echt kippenvel.

Om te starten liepen we door het Concertgebouw, langs het Minnewaterpark en het Begijnhof. Daarna was het de beurt aan Oud St-Jan, een bekend stadsgezicht dat je ook bij “Dwars door Brugge” doorkruist. Via de Vismarkt en het Stadhuis bereikten we de molens op de Kruisvest. Deze keer moesten we wel naar boven via de trap en langs het talud naar het gekende parcours.

Het meest pakkende moment was als we – na het Groot Seminarie – voorbij de oudjes liepen die – goed ingeduffeld met dekens – ons uit volle borst aanmoedigden en zelfs onze namen scandeerden. Echt ontroerend. Lieve mensen: volgend jaar terug op post, want we zullen er ook zijn !

De weergoden waren ons ook heel goed gezind. Tina Poppe en Chris Povré kwamen me samen tegemoet om me aan te moedigen. Deze loop is echt een aanrader om volgend jaar met meer KAPE-ërs aan deel te nemen.

Brugge Urban Trail 2013

Volgende editie is op zondag 19 oktober 2014. Snel wezen om erbij te zijn.

Ook te noteren :  “Antwerp Urban Trail” is volgend jaar op zondag 16 maart 2014, de voorinschrijvingen starten op vrijdag 13 december 2013.

Resultaten:

Tina Poppe – 53:07
Chris Povré – 53:07
Hermine De Kimpe – 1:02:19

Hermine De Kimpe

0 likes Joggings - archief # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand