CittA Antwerp Urban Trail – 06.03.2016 – Antwerpen
July 31, 2021 at 7:53 pm

CittA Antwerp Urban Trail – 06.03.2016 – Antwerpen

Op zondag 6 maart werd de vierde editie van de “Antwerp Urban Trail” gelopen, een speciale stadsrun langs én door niet-alledaagse locaties, gebouwen, parken, tunnels en tuinen. Een zootje ongeregeld van het KAPE Jogging Team was ook van de partij !

Urban Trail Antwerpen - 06.03.2016 (2)De 12,5 kilometer lange tocht startte aan Park Spoor Noord. Langs o.m. het Sportpaleis, het zwembad Veldstraat, het ZNA Stuivenberg en de premetrotunnel ging het naar het Centraal Station, de Blauwtorentunnel en de Botanische Tuin. De route werd doorgetrokken naar het Elzenveld, het Huis Happaert, het metrostation Groenplaats en de Vlaaikensgang. Het Antwerpse Stadhuis, de Oude Beurs en de Sint-Pauluskerk waren de volgende hindernissen. Tot slot liep men nog door het Felix Pakhuis en de Noorse Zeemanskerk tot aan de finish aan Park Spoor Noord.

Onder de 10.000 deelnemers werden een aantal bekende gezichten van het KAPE Jogging Team gespot … en het was duidelijk dat een snelle tijd niet meteen hun eerste bekommernis was. Logisch toch … want er werden geen tijden opgenomen.

[shashin type=”album” id=”261″ size=”small” crop=”n” columns=”1″ caption=”y” order=”date” position=”center”]

… een flink pakketje foto’s hebben we ontleend van Jos Bosschaerts !

0 likes Joggings - archief # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand