Daar is weer de lente…maar vooral daar is weer het AAS-Criterium
May 26, 2024 at 1:03 pm

Daar is weer de lente…maar vooral daar is weer het AAS-Criterium

Tijdens het winterseizoen dient er vooral geoefend te worden, maar tijdens het zomerseizoen, dat vanaf april van start gaat, wordt er wel verwacht dat er toch af en toe aan een wedstrijd wordt deelgenomen.

Van al onze benjamins, pupillen, miniemen en cadetten verwachten we daarom dat ze vooral deelnemen aan de meetings van het A.A.S.-Criterium 2020. Het AAS-Criterium 2020 neemt een vliegende start met de eerste meeting reeds op zaterdag 4 april 2020 te Aartselaar.  

Deze AAS-meetings behoren traditioneel tot de meest aangename meetings van het seizoen, ze zijn trouwens bijna alle in de buurt. En voor de nieuw aangeslotenen, die mogelijk nog wat drempelvrees hebben om aan de meetings deel te nemen, zijn de A.A.S.-meetings tevens echt de ideale gelegenheid om een deelname uit te proberen

Van dit A.A.S.-Criterium hebben we mooie folders die we momenteel op de trainingen uitdelen (heb je er nog geen vraag er dan naar). De data van de AAS-meetings en de proeven die op het programma staan kan je ontdekken door op onderstaande scans te klikken. Op deze mooie flyer staat helaas een foutje : voor de AAS-meeting te Lier is de datum van 2 augustus correct maar dat is op een zondag in plaats van op een zaterdag ! 

Je hoeft niet aan alle AAS-meetings deel te nemen, maar als je in het eindklassement wil opgenomen worden dient je wel aan minstens 5 van deze 9 AAS-meetings deel te nemen. Al wie aan (minstens) 5 AAS-meetings deelneemt ontvangt trouwens op het einde van het seizoen een trofee. Deze prijsuitreiking gaat trouwens door op zaterdag 26 september 2020 onze eigen thuispiste te Kapellen.

Het volledige Reglement van het A.A.S.-Criterium vind je hier, en tevens ook nog eens een Lijst van de 9 AAS-meetings 2020 mooi gespreid over het zomerseizoen 2020.

We rekenen er echt op dat al onze benjamins, pupillen, miniemen en cadetten aan deze A.A.S-meetings deelnemen.

Het KAPE bestuur en trainers

0 likes AAS-Criterium
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand