Dwars door Brugge – 07.05.2006 – Brugge
May 25, 2024 at 1:58 pm

Dwars door Brugge – 07.05.2006 – Brugge

Het kerkplein van ‘t Zilverenhoekske wordt stilaan de vaste vertrekplaats van de KAPE-joggers, deze keer met bestemming Brugge of ook wel eens het ”Venetie van het Noorden” genoemd.


Het scheelde echt niet veel of we waren maar met half zoveel joggers vertrokken dan verwacht : Yves Van Cleef had veel last van zijn knie en droeg een groot verband, zijn vrouwtje Margot Bogers had last van een dikke voet tengevolge van een insectenbeet, Ilse Verdyck had veel hoofdpijn (een kater ?), mijn kuitspieren deden vervelend, Jorge Figueroa had last van een verkoudheid, en de familie Poppe moest zo nodig zaterdag in een kop-staartbotsing terechtkomen, Lucien Poppe hield er niks (?) aan over, maar Hermine De Kimpe had wel 4 dagen verplichte rust voorgeschreven gekregen.

10 minuten later dan voorzien (Pierre stond voor “den bareel”) hebben we de parking verlaten richting E17 naar Brugge, waarop we al vlug in file stonden door een ernstig verkeersongeval. Na uren aanschuiven en zoeken naar een parkeerplaats, waren we dan toch nog op tijd … ongeveer 5 minuten vóór het startschot. Estrella Peleman bleef ditmaal zeer rustig. Tijdens de start probeerde Pierre Wouters om van Estrella te ontkomen maar dat was vlugger gezegd dan gedaan, omdat alles toeslibte door de talrijke deelnemers in de té smalle straten van Brugge.

Wat begon als een rustige stadswandeling (volgens Lucien), ontaardde na enkele km in een heuse stadsloop waarin iedereen zijn beste beentje(s) voorzette. Lag het aan de warmte of aan een mankement bij enkele joggers (?), niet iedereen kon zijn tijd van vorig jaar scherper stellen. Toch heeft iedereen er weer echt van genoten en we zijn van alles tegengekomen … zelfs 2 Arabieren (kan zeer gevaarlijk zijn) en 2 echte Schotten met rok en zak (wel een gewone).

Was je er deze keer (weer) niet bij ? Ga dan zeker mee naar de stadsloop van Gent. Deze kan je vergelijken met “Dwars door Brugge” en is 10 km. En … we hebben daar een echte Gentse Gids voor ons alleen, dus meekomen !

Louis MilbauRESULTATEN 

1:08:45    POPPE LUCIEN
1:11:12     WOUTERS PIERRE
1:11:30     PELEMAN ESTRELLA
1:15:30     FIGUEROA JORGE
1:19:19     VAN CLEEF YVES
1:19:21     VERDYCK ILSE
1:20:20    KOCH LIESBETH
1:22:13     LEIRE PETRA
1:28:12     MILBAU LAURA
1:28:13     MILBAU LOUIS
1:29:26     VAN HECKE TINNEKEN
1:38:11      BOGERS MARGOT

0 likes Joggings - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand