Eindproef “Joggen voor Beginners” – 29.05.2012 – Kapellen
April 17, 2024 at 9:25 pm

Eindproef “Joggen voor Beginners” – 29.05.2012 – Kapellen

Op dinsdag 13 maart werd op de Kapelse atletiekpiste de start gegeven van het eerste deel van “Start to Run” in 2012. In deze nieuwe reeks “Joggen voor Beginners”, een organisatie van onze club i.s.m. met de gemeentelijke sportdienst, werd in 10 weken de loopconditie opgetrokken naar 5 km.

In uitstekende weersomstandigheden konden de volhouders op dinsdag 29 mei hun eindproef afleggen : 12,5 rondjes van 400 m op de atletiekpiste in het groene gemeentepark. Met 16 joggers kwamen ze aan de start en allen haalden – ieder op zijn of haar eigen tempo – met succes de eindmeet. Rondenteller Eddy Fermont zorgde voor een correcte administratie van de gelopen rondjes.

[shashin type=”album” id=”92″ size=”small” crop=”n” columns=”1″ caption=”y” order=”date” position=”center”]

Aan de lange reeks “geslaagden” voor deze eindproef, mogen volgende joggers hun naam toevoegen : Gerard Anguille, Katty Anthonissen, Diny Borghmans, Leen Bresselaers, Claire Ciers, Nancy Daems, Karl De Hondt, Tom Maes, Heidi Mul, Sarah Mul, Jelle Nijs, Freddy Pozna, Kim Schrijvers, Marc Sel, Henriette Severins en Annemie Verreyt.

Sportschepen Sabine Van Dooren reikte de medailles van de gemeente uit en gaf wat meer toelichting over de projecten – o.a. de nieuwe loopomloop in het gemeentepark en Het Rood – die de gemeente op stapel heeft staan voor de joggers. Dit met de hoop dat ze ook nà deze cursus verder actief de loopschoenen zouden blijven aantrekken. Voorzitter Erwin Jöhnson en ondervoorzitter Louis Milbau van de Gemeentelijke Sportraad overhandigden de cadeautjes van onze club en clubsecretaris Hugo De Hoon bezorgde de officiële “Start to Run”-diploma’s aan de deelnemers.

Deze “gediplomeerden” kunnen nu instappen in het KAPE Jogging Team in Stabroek op maandag of in Kapellen op woensdag. In het najaar staat – vanaf midden september – een aansluitende reeks “Joggers voor Gevorderden”  van 5 km naar 10 op het programma in Kapellen.

Hugo De Hoon  

0 likes Start to Run - archief # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand