Eindproef “Start to Run – Joggen voor Beginners” – 29.11.2008 – Kapellen
June 25, 2024 at 2:14 am

Eindproef “Start to Run – Joggen voor Beginners” – 29.11.2008 – Kapellen

De laatste eindproef van het jaar 2008 werd in behoorlijk “frisse” omstandigheden afgelegd. Op zaterdag 29 november startte de grootste groep “Start to Runners” van deze beginnerssessie – met een knallend pistoolschot – voor hun 5 km op eigen tempo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANa 10 weken training onder begeleiding van Paul Sauviller – de start van deze reeks werd gegeven midden september – mocht dit geen problemen geven voor de 27 deelnemers die zich ingeschreven hadden voor deze eindproef. En dat werd ook bevestigd door rondetellers Eddy Dierckx en Eddy Fermont na aankomst van de “snelle” en “minder-snelle” joggers : iedereen had het einddoel – de 5 km – met succes gehaald.

Volgend lijstje deelnemers mocht toegevoegd worden aan de “geslaagden” van de cursussen “Start to Run” bij KAPE : Caroline Adriaenssens, Annick Brants, Fred Brys, Danielle Coesemans, Katelijne De Bleser, Michel De Ridder, Tom De Vos, Rudi Gulickx, Liesbet Heijnen, Jill Hendrickx, Peter Kempen, Jonas Laforce, Patrick Lefeber, Hilde Lensen, Griet Mertens, Liesbet Noels, Kristel Peeters, Kris Robbroeckx, Saskia Roets, Feliciana Romero Y Gaspar, Christiane Scheepers, Jeannine Smits, Veronique Van Breda, Sandra Van denhaute, Stefaan Van Lommel en Tineke Volders.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe Kapelse sportschepen Sabine Van Dooren had de hele eindproef mee de kou getrotseerd om de prestaties van de locale joggers te volgen en mocht – als toetje – ook de medailles van de gemeentelijke sportraad uitreiken aan de geslaagden. Van jogbegeleider Paul Sauviller ontvingen ze nog een cadeautje van de club en clubsecretaris Hugo De Hoon bedeelde het felbegeerde “Start to Run”-diploma van de Vlaamse Atletiekliga.

In de loop van de volgende week legden nog 4 deelnemers hun eindproef met succes af : Nathalie Callaerts, Jana Meesschaert, Karl Peeters en Sigrid Van de Borne hebben nu ook het “Start to Run”-diploma van de 5 km boven hun bedstonde hangen.

Hugo De Hoon


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 likes Start to Run - archief # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand