Eindproef “Start to Run – Joggen voor Gevorderden” – 11.12.2007 – Kapellen
May 25, 2024 at 1:34 am

Eindproef “Start to Run – Joggen voor Gevorderden” – 11.12.2007 – Kapellen

De officiële reeks “Joggen voor Gevorderden” te Kapellen begon op dinsdag 2 oktober op de piste in het gemeentepark onder leiding van lesgever Paul Sauviller. Gestart werd met 15 deelnemers met als doel om in 10 weken, met begeleide trainingen op dinsdagavond en extra eigen individuele trainingen, hun prestaties op te voeren van de basisafstand van 5 km naar het einddoel van 10 km.


De eindproef werd – bij een lichte vriestemperatuur – betwist op dinsdag 11 december. In deze winterse omstandigheden meldden 8 deelnemers zich aan om de 10 km af te werken. Voor hen werd het nog een iets of wat “warme” bedoening, de supporters stonden echter te koukleumen aan de rand van de piste.

Voor onze joggers was dit geen enkel probleem : in een leuk tempo haspelden ze de 25 rondjes op de piste met gemak af. Herman Goetschalckx, Suzanne Joossens, Stefan Pintjens, Sylvie Slap, Nina Thielman, Hedwig Van Baarle, Ingrid Vanmontfort en Ann Verstraelen werden toegevoegd aan de galerij met de geslaagden. Een medaille van de Gemeentelijke Sportraad, het Start to Run-diploma van de Vlaamse Atletiekliga en een geschenkje van KAPE werd hun deel.

Het staat buiten kijf dat we een flink aantal van hen binnenkort zullen zien opduiken op de trainingen van het KAPE Jogging Team in Kapellen of Stabroek. Want dit geslaagde avondje joggen, smaakte naar meer !

Hugo De Hoon

0 likes Start to Run - archief # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand