Eindproef “Start to Run – Joggen voor Gevorderden” – 18.02.2009 – Kapellen
July 24, 2024 at 7:16 am

Eindproef “Start to Run – Joggen voor Gevorderden” – 18.02.2009 – Kapellen

Op woensdag 10 december werd de start gegeven van de najaarsreeks 2008 van “Joggen voor Gevorderden”. 10 weken later – op woensdag 18 februari 2009 – stonden de volhouders op een frisse winteravond aan de start van de eindproef over 10 kilometer . Ditmaal was het wel een erg gemengd gezelschap. Enerzijds de deelnemers aan de cursus, anderzijds een aantal leden van het “KAPE Jogging Team” die van deze unieke gelegenheid gebruik maakten om ook hun 10 km-diploma van “Start to Run” in de wacht te slepen.


En moet het nog gezegd … onze cursisten slaagden er – ieder op eigen tempo – uiteraard in om hun opdracht tot een goed einde te brengen. Jamilla Bihimeden, Katelijne De Bleser, Tom De Vos, Jill Hendrickx, Maria Hooft, Erna Hoskens, Jana Meesschaert, Kristel Peeters, Kris Robbroeckx, Jan Smets, Sandra Van denhaute en Stefaan Van Lommel mochten mee op de lange lijst joggers die via “Start to Run” de 10 km met succes aan hun palmares hebben toegevoegd.

In dit gezelschap – en aangemoedigd en gestimuleerd door de leden van het “KAPE Jogging Team” die uit solidariteit (en omdat jogbegeleider Paul Sauviller het zo gepland had, natuurlijk) ook een 10 km-training op hun programma hadden staan – werkten ook joggers Marleen Eyckmans, Chris Janssens, An Lippens en Carole Vandyck zich – met succes – in het zweet voor 25 rondjes van 400 m. Onze rondeteller Eddy Fermont had de zware taak om met de nodige aandacht de doortochten te tellen en bij de aankomst van de finalisten ook nog een eindtijd op de chronometer te toveren.

Als beloning kregen alle geslaagden het “Start to Run”-diploma, een medaille van de Gemeente Kapellen en een cadeautje van onze club. En nu worden ze uiteraard verwacht als “vaste klanten” bij de trainingen van het “KAPE Jogging Team” op woensdagavond !

Hugo De Hoon

0 likes Start to Run - archief # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand