Eindproef “Start 2 Run – Gevorderden” – 29.11.2016 – Kapellen
March 3, 2024 at 6:59 am

Eindproef “Start 2 Run – Gevorderden” – 29.11.2016 – Kapellen

De eindproef van de najaarsreeks “Start 2 Run – Joggen voor Gevorderden” werd georganiseerd op dinsdag 29 november. We hebben nu al veel vreemde weersomstandigheden gehad tijdens dergelijke eindproeven, maar eentje bij -4° C hadden we nog niet in onze collectie. Geen bezwaar echter voor alle finalisten die hun 10 km probleemloos uitliepen.


Om 20 uur werd de start gegeven van de 10 km op eigen tempo op de atletiekpiste in het gemeentepark. Mutsen en handschoenen waren noodzakelijke attributen om bij een temperatuur onder 0° C de 25 rondjes af te haspelen. Maar eens op kruissnelheid konden deze barre omstandigheden de pret niet bederven. Naar eigen vermogen werden de rondjes – met een winterse glimlach – afgewerkt. Aftellen van 25 rondjes naar 0 was de boodschap … en dat lukte perfect voor alle deelnemers aan deze eindproef. Jammer dat jogbegeleider Betty Fockenier (en “hulpje” Koen Bekaert) – wegens pijnlijke familiale omstandigheden – het knappe werk van haar pupillen niet kon bijwonen.

Chris Bollaert, Luc Bruyninckx, Danielle Ergo, Sabrina Schuurbiers, Nadia Van de Voorde en Jos Van Osta voegden zich bij het lange lijstje “gediplomeerden” van de de 10 km van “Start 2 Run”. Ook letterlijk, want een écht “Start 2 Run”-diploma was het bewijs van hun geleverde prestaties, samen met een medaille van de Gemeentelijke Sportdienst én een flesje vloeibaar vocht als cadeautje van onze club.

Nu is het aan hen om hun wonderlijke conditie te onderhouden en daar kan KAPE hen natuurlijk bij helpen. Na deze eindproef, kunnen ze immers als jogger aanpikken bij het “KAPE JOGGING TEAM”, ofwel op maandag vanaf 20 uur in Stabroek, ofwel op woensdag vanaf 20.30 uur in Kapellen.

s2r_general_outlines

0 likes Start to Run - archief # ,
Share: / / /

One thought on “Eindproef “Start 2 Run – Gevorderden” – 29.11.2016 – Kapellen

  1. van osta jos schreef:

    Een dank woordje is hier op zijn plaats voor onze trainster Betty, we zijn er met de hele groep in gelukt om de proef onder geen te beste condities toch positief te beëindigen.
    Het enige jammere was de afvaardiging van ons gemeentebestuur misschien was het voor sommige toch te koud.
    groeten jos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand