“Fit for 10 Miles” – 02.12.2015 – Kapellen & Stabroek
February 23, 2024 at 9:03 pm

“Fit for 10 Miles” – 02.12.2015 – Kapellen & Stabroek

Met het oog op de “Antwerp 10 Miles” van zondag 17 april 2016, organiseert KAPE een voorbereidingsprogramma voor ALLE joggers – binnen en buiten onze club – die wensen deel te nemen aan deze 10 mijl, met een eigen trainingenschema en twee begeleide trainingen per week. De start van deze “Fit for 10 Miles” werd gegeven op woensdag 2 december in Kapellen.

Een 10-tal deelnemers was aanwezig op de startbijeenkomst, waarbij toelichting gegeven werd over het trainingenschema en alle praktische regelingen. Het programma omvat in totaal drie trainingen per week, waarbij er twee onder begeleiding van onze jogbegeleiders Betty Fockenier en Lucien Poppe worden gegeven. Deze begeleide trainingen zijn voorzien op maandag in Stabroek (20 uur) en op woensdag in Kapellen (20.30 uur). De individuele training kan dan op zaterdag worden afgewerkt.

De aftrap van deze “Fit for 10 Miles” werd gegeven op woensdag 2 december, zodat er twintig weken naar het einddoel toegewerkt kan worden. De laatste training is voorzien op woensdag 13 april 2016, enkele dagen vóór de “Antwerp 10 Miles”. Het – door onze KAPE-trainers ontwikkelde – trainingsschema voor deze voorbereiding is een UNIEK programma dat je nergens anders zal aantreffen.

10 milesDit speciale programma past ook in de reeks “Start to Run” … en dan specifiek het 15 km-onderdeel van dit programma.

0 likes Allerlei # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand