FitFree … tijdens de zomervakantie 2016.
April 22, 2024 at 3:44 pm

FitFree … tijdens de zomervakantie 2016.

Op donderdag 30 juni werd een punt gezegd achter de voorjaarsmodules van FitFree in Kapellen. Zoals vorige jaren zullen er tijdens de grote vakantie geen trainingen worden voorzien, maar de deelnemers kunnen op zelfstandige basis wel gebruik maken van de atletiekpiste en het gemeentepark op maandag.


Op de trainingen is door de deelnemers aan de vorige modules immers besproken om – tijdens de zomervakantie – zelfstandig samen te komen op maandag van 20.30 uur tot 21.30 uur. Zo kan de basisconditie behouden blijven. De deelnemers mogen altijd mailen naar de monitoren Jordy, Annelies en Lotte om inspiratie op te doen voor een training of kunnen zelfstandig wat oefeningen uitproberen.

FitFree Juni 2016 (2)

[shashin type=”album” id=”293″ size=”small” crop=”n” columns=”1″ caption=”y” order=”date” position=”center”]
… meer foto’s van Lotte Tampère kan je vinden in dit foto-album !Onze monitoren willen jullie erg bedanken dat jullie ondanks het slechte weer toch naar de FitFree trainingen zijn gekomen!

Hopelijk geraken de gekwetsten terug fit voor september, want dan zien we elkaar zeker terug voor de start van een nieuwe module vanaf maandag 5 september ! De leden die al een jaarlijks lidgeld hebben betaald, kunnen gewoon inpikken en dienen zich niet meer vooraf in te schrijven. Nieuwkomers kunnen zich online inschrijven via deze pagina voor de prijs van 20 € voor de nieuwe module.

Vanaf november starten we met een nieuwe (administratieve) regeling op basis van jaarabonnementen, handiger voor de deelnemers en voor de club. Deze informatie kan je HIER vinden. Ondertussen wensen Jordy, Annelies en Lotte … en onze club jullie een fijne vakantie toe !

FitFree 12.05.2016 Lotte_2


LOGO Iedereen Atleet Vierkant

0 likes Allerlei #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand