Gastvrije Gemeente – Vluchtelingenwerk Vlaanderen
June 13, 2024 at 4:08 am

Gastvrije Gemeente – Vluchtelingenwerk Vlaanderen

“Vluchtelingenwerk Vlaanderen” zoekt concrete acties die bijdragen tot de bescherming, opvang of integratie van de asielzoekers en vluchtelingen in Vlaanderen en Brussel. De meest opmerkelijke initiatieven kunnen beloond worden met een prijs van 1000 €. Met ons project “Gratis atletiek voor bewoners Opvangcentrum Kapellen” zijn wij één van de deelnemers aan deze wedstrijd. Er kan NU gestemd worden op ons project.

STEM HIER VOOR ONS PROJECT !

Gastvrije Gemeente

Sinds 10 jaar kunnen sportieve bewoners van het Opvangcentrum in Kapellen terecht bij KAPE voor gratis deelname aan trainingen en activiteiten van de club. De aansluitingskosten bij de Vlaamse Atletiekliga, de begeleiding door onze trainers en het (eventueel) ter beschikking stellen van sportmateriaal (loopschoenen, kledij, e.d.), worden door de club gedragen. Deze sportievelingen worden geïntegreerd in de gewone trainingsgroepen, afhankelijk van hun interesse voor specifieke atletiekdisciplines.

Met het Opvangcentrum is een overeenkomst getroffen om bewoners met interesse voor atletiek de weg naar onze club te wijzen.

Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Wil je meer weten over de inzending van KAPE, dan kan je HIER even kijken. Alles over de wedstrijd van “Vluchtelingenwerk Vlaanderen” lees je HIER.

Stem Gastvrije Gemeente

STEM HIER VOOR ONS PROJECT !

0 likes Allerlei # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand