ING Brussels Marathon – 27.08.2006 – Brussel
June 25, 2024 at 1:18 am

ING Brussels Marathon – 27.08.2006 – Brussel

Margot Bogers, in een niet zo ver verleden nog een “Start to Runner”, wou – kost wat kost – dit jaar nog haar eerste halve marathon lopen.  De halve marathon van de kust op 30.09.2006 had hiervoor de ideale gelegenheid geweest (wind af), ware het niet dat ze juist dat weekend in Budapest zat om manlief Yves Van Cleef aan te moedigen in de plaatselijke marathon.


Daarom werd er voor haar “maidentrip” gekozen voor de halve marathon van Brussel (op een heuvelend parcours en met de wind van voren), dit is een nevenwedstrijd van de “ING Brussels Marathon”. De start was in het Jubelpark (zoals bij de 20 km van Brussel dus), de aankomst op de prachtige locatie van de Grote Markt.

Omdat Yves al de hele voorafgaande week Margot niet had moeten helpen bij de afwas, wilde hij als tegenprestatie tijdens de wedstrijd best zijn wederhelft “schildpadden” (een variante van het meer gekende “hazen”, maar wie was in de fabel van de haas en de schildpad ook weer het snelst over de eindmeet ?). 

Margot had tijdens de 20 km van Brussel eerder dit jaar een tijd van 2 u 22 min en 11 sec gelopen. De bedoeling was om nu net onder deze tijd te blijven over 21 kilometer.  Dit lukte net niet : Margot kwam over de finish in 2 u 25 min 56 sec …

Yves had dus slecht “gehaasd” … als straf mag hij nu alleen de afwas doen gedurende één maand !

Yves Van Cleef  RESULTATEN

1474 Yves Van Cleef – 2 uur 25 min 55 sec
1475 Margot Bogers – 2 uur 25 min 56 sec

0 likes Joggings - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand