ING Run Oostende – 16.07.2006 – Oostende
April 14, 2024 at 7:51 am

ING Run Oostende – 16.07.2006 – Oostende

Toen we vertrokken op ’t Zilverenhoekje, wist ik nog niet of het een zwembroek of een loopbroek zou worden, maar het is niet moeilijk te raden als je weet dat het om enkele verslaafde joggers ging. Onze vurigste supporters, Luc en Martine waren reeds van zaterdag ter plaatse en hadden onze loopnummers en toebehoren al afgehaald, … over service gesproken !


We waren slechts met 6 joggers, dat was waarschijnlijk te wijten aan de hoge temperaturen en de vakantieperiode, maar aan de kust is er altijd wel een zeebriesje en we waren er zeker niet alleen. Luc hield zijn belofte door Gella Vandecaveye aan haar vurige fan, Estrella, voor te stellen en we hadden een heel gezellige babbel met de Olympische judokampioene,waarmee we met z’n allen naar de startplaats gingen.

Oostend2Het was zo warm dat zelfs Estrella voorstelde om er – echt waar – “ne gezellige loop” van te maken. Zo liepen we in twee groepjes : Rudi, Estrella, Tinneken en ikzelf, gevolgd door Jens en Laura. We liepen echt niet door de mooiste en properste straten van Oostende in de eerste kilometers, maar ja ze konden toch niet heel de Oostendse horeca afsluiten, en de twee drankposten waren ook zeker niet teveel, de laatste watervoorziening lag op ongeveer 8 km van het parcours en daar zorgde niemand minder dan Estrella voor een onverwachte, maar prettige, frisse douche, we gaven er haar ook graag eentje terug en kregen meteen hulp van buitenaf. Rudi en ik vonden het stilaan tijd om er tussenuit te knijpen, zodat we nog een deftige tijd achter onze naam mochten laten noteren.

Na een goeie douche en een fris drankje op een terras zat ons Ooostends joggingavontuur er op.

Oostend1P.S.  ik stond deze keer juist tegenover de sporthal en startplaats geparkeerd en nog gratis ook.

Louis MilbauRESULTATEN

Estrella Peleman – 00.53:46
Louis Milbau – 00.53:48
Tinneken Van Hecke – 00.54.02
Laura Milbau – 01.04:42
Jens Milbau – 01.04:47


De andere foto’s van Oostende kan je HIER bekijken.

0 likes Joggings - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand