Uitslag Jeugdmeeting A.A.S.-criterium – 06.04.2015 – Aartselaar
July 18, 2024 at 10:54 am

Uitslag Jeugdmeeting A.A.S.-criterium – 06.04.2015 – Aartselaar

AVKA opende – naar jaarlijkse gewoonte – het A.A.S.-criterium 2015. Op paasmaandag 6 april konden de eerste punten voor de individuele en ploegenrangschikkingen verzameld worden op de atletiekpiste van het Gemeentelijk Sportcentrum aan de Kleistraat. De uitslag kan je hier al raadplegen.

Dit was niet zo maar de eerste wedstrijd van een jaarlijks terugkerend criterium … dit was een heel speciale openingsmeeting. Voor het eerst konden immers de cadetten deelnemen aan een wedstrijd van het A.A.S.-criterium en meer nog … AVKA beet de spits af van het nieuwe reglement waarbij cadetten op ALLE jeugdmeetings aan de start kunnen komen (indien de organisator dit op zijn programma heeft gezet). Buiten de VAL-Jongerentrofee waar dit eerder al kon, is dit een gevolg van een gezamenlijke (geslaagde) actie van de A.A.S.-clubs binnen de Vlaamse Atletiekliga. En met 34 cadetten als deelnemer aan deze wedstrijd, was dit een meer dan geslaagde start van deze nieuwe regeling.

De uitslag kan je HIER vinden.

 

AAS - AVKA - 06.04.2015

Meer info over het reglement van het A.A.S.-criterium kan je HIER vinden. Al deze wedstrijden tellen mee voor de “KAPE Doe Mee Trofee“.

0 likes A.A.S.-criterium - archief # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand