Start to Run – Joggen voor Beginners – 12.03.2013 – Kapellen
February 22, 2024 at 3:06 pm

Start to Run – Joggen voor Beginners – 12.03.2013 – Kapellen

Start to Run – Joggen voor Beginners – startte op dinsdag 12 maart op de atletiekpiste in gemeentepark te Kapellen onder leiding van lesgever Betty Fockenier. Een 35-tal deelnemers zette de eerste stapjes in een loopavontuur van 10 weken.

Doel van het project “Joggen voor Beginners is om iedereen na 10 weken zonder problemen 5 kilometer te laten joggen.

Praktisch

De officiële start werd gegeven op dinsdag 12 maart en het project loopt over 10 weken, telkens met begeleide trainingen op dinsdagavond vanaf 20.30 uur op de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen. Elke begeleide training duurt ongeveer 1 uur (info + training + stretching inbegrepen).

Volgende data (telkens dinsdag) staan we voor u klaar : 12 – 19 en 26 maart, 2 – 9 – 16 – 23 en 30 april, 7, 14 en 21 mei 2013.

Naast de groepstraining op dinsdag dienen de deelnemers nog twee andere dagen in de week individueel of in groep het trainingsschema af te werken op eigen tempo. Doel is alvast om 3 dagen in de week aan het schema te werken. Na de laatste training wordt er een 5 km test afgenomen. Indien geslaagd – en wie zou hieraan nu twijfelen – ontvangen de deelnemers een “Start to Run”-diploma voor beginners en een medaille van de organisatoren.

Deze eindproef is gepland op dinsdag 28 mei op de atletiekpiste in Kapellen.

De inschrijving kunnen enkel nog gebeuren bij de start van deze reeks in het gemeentepark.

 

0 likes Allerlei #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand