Uitslag Kampioenschap van Vlaanderen Indoor Cadetten en Scholieren – 17.01.2010 – Gent
November 29, 2021 at 8:11 am

Uitslag Kampioenschap van Vlaanderen Indoor Cadetten en Scholieren – 17.01.2010 – Gent

Voor dit “Kampioenschap van Vlaanderen Cadetten en Scholieren Indoor” in de Topsporthal in Gent, hadden slechts 2 KAPE-atleten de deelnamelijsten gehaald. Met een zilveren medaille op de 800 m bij de cadetten-meisjes werd het wel een leuk dagje voor Renée Eykens.


RENÉE EYKENS – ZILVER op 800 m CADETTEN-MEISJES INDOORRESULTATEN KAPE-DEELNEMERS

Categorie Atleet Proef Prestatie Plaats
Cadetten-Meisjes Renée Eykens 800 m 2’17″30 2de en ZILVER
Cadetten-Jongens Brent Van Steenbrugge HSS g.p.

VERSLAG

Voor dit “Kampioenschap van Vlaanderen Cadetten en Scholieren Indoor” in de Topsporthal in Gent, hadden slechts 2 KAPE-atleten de deelnamelijsten gehaald.

Bij de cadetten-jongens was dit het geval voor Brent Van Steenbrugge die – net als op het Provinciaal Kampioenschap –  ook nu opteerde voor het hinkstapspringen. In de eindstand van dit kampioenschap staan achter zijn naam echter 3 kruisjes … of kort samengevat : geen gelukte prestatie.

Heel wat beter ging het onze tweede deelnemer – of beter deelneemster – af. Renée Eykens nam – na haar indoordebuut bij de cadetten én een zilveren medaille op het Provinciaal Kampioenschap begin januari – opnieuw deel aan de 800 m. En dat werd een knaller van formaat, met drie cadetten-meisjes die elkaar qua tijd op deze afstand niet veel toegaven. Renée werd in een bloedstollende spurt slechts met 4/100sten geklopt op de eindstreep door tweedejaars Axana Schaeverbeke  van ACME. Haar tijd van 2’17”30 was meteen goed voor de zilveren medaille op dit Kampioenschap van Vlaanderen. Proficiat !

Hugo De Hoon

0 likes Kampioenschappen - archief # , , ,
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand