KAPE-clubfeest – 09.11.2013 – verslag
May 25, 2024 at 9:29 pm

KAPE-clubfeest – 09.11.2013 – verslag

Op zaterdag 9 november schoven 150 deelnemers de beentjes onder tafel voor het “Clubfeest 2013” in de gemeentelijke feestzaal “”t Bruggeske”. Met receptie, winterbarbecue en een speenvarken aan het spit werd de innerlijke mens versterkt. Tijdens de diverse huldigingen werden alle bijzondere prestaties van KAPE van het voorbije seizoen in het zonnetje gezet. En dat waren er behoorlijk wat … 2013 was immers een topseizoen voor onze club.

Een uitgebreid foto-album van Danny Gielen kan je hier doorbladeren …

[shashin type=”album” id=”145″ size=”small” crop=”n” columns=”1″ caption=”y” order=”date” position=”center”]

Na de receptie kon voorzitster Peggy Van Langenhove – voor het eerst in deze functie – de aanwezigen  welkom heten in de kleurrijk opgetuigde feestzaal aan de Hoevensebaan.

Clubfeest 09.11.2013 (1)

Na een overzicht van de meest opvallende sportieve en organisatorische toppers van het seizoen, mochten de (aanwezige) winnaars van de laatste editie van de KAPE Jogging Trofee hun geschenkje komen ophalen.

joggers

Daarna was het de beurt aan de modderduivels: 3 atleten hadden tijdens het veldloopseizoen 2012-2013 het minimum aantal wedstrijden gehaald om een aankoopbon bij sponsor Shop2Run van de “KAPE Crosstrofee” in handen gestopt te krijgen van clubsecretaris Hugo De Hoon.

cross

En – naar goede gewoonte – werden ook alle jeugdtrainers even voor het voetlicht gehaald voor een jaar lang actieve inzet voor onze (vooral) jonge atleten.

trainers

En dan was het tijd voor de eerste monsterlijst, met de nieuwe clubrecordhouders van het voorbije seizoen. 23 atleten waren er in geslaagd om – in totaal – 52 individuele records scherper te stellen en 10 estafetterecords mochten een metamorfose met nieuwe namen van recordhouders of verbeterde tijden ondergaan. In twee schuifjes werd het podium dan ook netjes gevuld . Eddy Dierckx had de handen vol om alle atleten van een glazen herinnering te voorzien. Ook mocht hij de honneurs waarnemen voor een verrassing voor onze voorzitster … die nu net op de dag van het clubfeest haar verjaardag mocht vieren … een flink bijgewoond verjaardagsfeestje voor Peggy, als je het ons vraagt !

Clubfeest 09.11.2013 (9)

Clubfeest 09.11.2013 (17)

Logisch dat inmiddels de honger stilletjes kwam opzetten, maar daar hadden we met de “Winterbarbecue” en (ocharme) een zielig “speenvarkentje aan het spit” een afdoend antwoord op. Kwalitatief een hoogstandje van huisleverancier “Salade Express”, kwantitatief had het wat méér mogen zijn. Al zal niemand met een knorrende maag het pand hebben moeten verlaten.

buffet

speen

Deel twee van de huldigingen moest al niet onderdoen in lengte en aanbod voor deel één. Nu was het tijd voor een waslijst aan kampioenen. 13 atleten zorgden samen voor – in totaal – 39 kampioenstitels op alle niveaus: Belgisch, Vlaams en provinciaal. Bestuurslid en handige Harry Marc Van Thillo beleefde hiermee zijn vuurdoop als schenker van de trofeeën. Voor de estafettekampioenen werd hij afgelost door onze schutter-van-dienst Eddy Fermont. Die mocht nog eens alle deelnemers van 5 kampioenenteams in verschillende estafetten en categorieën hun welverdiende herinnering overhandigen.

Clubfeest 09.11.2013 (70)

Clubfeest 09.11.2013 (74)

En dan was er … dessert ! Smullen geblazen en langs de thee- en koffiebar van ons schitterend cateringteam langslopen … je zou voor minder inschrijven voor het KAPE-clubfeest. Een dikke dankuwel voor alles wat onze dames weer – vóór en tijdens dit feest – klaargemaakt hadden om onze gasten op hun wensen te bedienen. En dan te bedenken dat opperchef Conny hen – zelfs vanuit haar ziekenhuisbed – nog permanent in de gaten hield !

Slotakkoord van het officiële gedeelte waren enkele speciale vieringen: Steven Schrauwen kreeg een pakketje wijnen aangeboden voor zijn 20 jaar lidmaatschap van de club en Karina Denis werd in de lovende woordjes, bloemetjes en cadeautjes gezet voor haar 8 jaar als voorzitter van onze club … een taak die blijkbaar een echte “vrouwenzaak” aan het worden is na de wissel in 2012.

Clubfeest 09.11.2013 (91)

Tradities zijn er om niet gebroken worden, dus stonden de beide Eddy’s (letterlijk) voor paal tijdens de jaarlijkse limbo op dit clubfeest. Gelukkig moest er voor de dwarslat geen bestuurslid komen opdraven ! Alle soorten kronkelende lijven – van min-of-meer gladde meisjes en jongens – wurmden zich onder de borstelsteel door … nog maar eens het bewijs leverend hoe soepel onze atleten wel zijn.

Clubfeest 09.11.2013 (87)

Verstomming alom toen het doek dichtging voor de “top of the bill” van de avond. Meteen een pak gillende meiden voor het podium, “oudere” dames die plots van hun stoel rechtveerden … en hun respectievelijke partners die hulpeloos moesten toezien hoe een “boysband met strakke kontjes” alle aandacht naar zich toezoog. Een schitterende poging van onze “heren” om het betere podiumwerk weer in ere te herstellen. Aan de vraag naar bisnummers konden ze – wegens andere verplichtingen in het buitenland – echter niet voldoen. Jammer voor het vrouwelijke deel van het publiek, een opluchting voor de heren in de zaal.

Clubfeest 09.11.2013 (92)

Und dann ging’s loss … DJ Chil Axe (alias Jordy) liet de geluidsboxen, rookpotten en lichten de zaal in vuur en vlam zetten (behalve toen de elektriciteit even voor kwelduivel kwam spelen). Maar ook dat was geen hinderpaal om – tot in de vroege uurtjes – de wriemelende massa op de dansvloer te zien opduiken … en ook verder in de zaal waren er wel enkel fuifnummers die zich niet konden inhouden.

Clubfeest 09.11.2013 (93)

Clubfeest 09.11.2013 (94)

Kortom, het clubfeest 2013 was weer een topper in de jaarwerking van KAPE … op naar 2014 !

Hugo De Hoon

0 likes Allerlei #
Share: / / /

One thought on “KAPE-clubfeest – 09.11.2013 – verslag

  1. Artois schreef:

    Prachtige foto’s van een hééél leuk clubfeest !!!
    bedankt !!!
    groetjes,
    Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand