KAPE Jogging Team in marathons – 15.11.2015 – Kasterlee en Valencia (S)
June 13, 2024 at 7:11 am

KAPE Jogging Team in marathons – 15.11.2015 – Kasterlee en Valencia (S)

Vijf leden van het KAPE Jogging Team hebben op zondag 15 november een marathon gelopen … maar wel op erg verschillende locaties. Eentje bleef in het barre Belgische weer in Kasterlee, de andere vier trokken naar het warme en zonnige Spanje voor hun deelname aan de marathon van Valencia.

kasterleeIn België zorgden regen en wind voor een typische herfstdag. Iets wat Dominic Declercq er niet van weerhield om deel te nemen aan de marathon van Kasterlee. Maar een marathon op zich was niet genoeg voor Dominic: hij reed ook nog met de fiets naar Kasterlee en terug naar huis. En ondanks de barre weersomstandigheden wist hij nog een behoorlijke tijd neer te zetten ook.

RESULTATEN KASTERLEE

Dominic Declercq – 3.44’59”

ValenciaHeel andere omstandigheden in Valencia, want het was daar zonnig en lekker warm. Eigenlijk te warm voor een marathon … maar dat kon Liesbeth Koch, Veerle Lambrechts, Carl Van Tichelen en Jorge Figueroa niet weerhouden om zondagmorgen hun 42 km in en rond de binnenstad van Valencia tot een goed einde te brengen. Hun “loopje” bracht hen o.m. langs de Turia, de rivier die vroeger dwars door Valencia liep, maar nu is omgetoverd tot een fantastisch stadspark. En ook daar werden mooie tijden neergezet.

RESULTATEN VALENCIA

Carl Van Tichelen – 3.34’33”
Liesbeth Koch – 3.53’01”
Jorge Figueroa – 4.00’18”
Veerle Lambrechts – 4.31’18”

Valencia


Lucien Poppe

0 likes Joggings - archief # , , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand